Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

UNIKO NË MEDIA

UNIKO NË MEDIA

EMISIONI “PERSPEKTIVË” ME TEMË: “HAPËSIRAT PËRTEJ RAJONEVE”, I FTUAR REKTORI I UNIKO, PROF. DR. DHIMITRI BELLO

EMISIONI “AUDITOR ARSIMI” ME TEMË: “AKREDITIMI I UNIVERSITETEVE”, I FTUAR REKTORI I UNIKO, PROF. DR. DHIMITRI BELLO

EMISIONI “AUDITOR ARSIMI” ME TEMË: “KËRKIMI SHKENCOR”.

E FTUAR EDHE ZËVENDËSREKTORJA PËR SHKENCËN DHE PROJEKTET NË UNIKO, DR. BENITA STAVRE 

EMISIONI “FAKTOR”-I FTUAR REKTORI I UNIKO, PROF. DR. DHIMITRI BELLO

EMISIONI “MIRËMËNGJES” E FTUAR DEKANIA E FAKULTETIT EKONOMIK TË UNIKO, PROF. AS. DR. LEDINA ALOLLI

Emisioni “Auditor Arsimi” – “Matura Shtetërore”
I ftuar Prof. Dr. Ali Jashari, 20 Qershor 2020

Emisioni “Mirëmëngjes”, i ftuar prof. dr. Ali Jashari – 6 Mars 2020

Emisioni “Mirëmëngjes”, të ftuar studentët Vasil Ciko dhe Xhoana Dunolli – 29 Janar 2020

Emisioni “Mirëmëngjes”, të ftuar studentë të programit “Edukim Fizik dhe Sporte”, Erion Çepunaj dhe Megi Shkoza – 15 Janar 2020


EMISIONI “PERSPEKTIVË”, HAPËSIRAT E ZHVILLIMIT TË PROGRAMEVE, TË FTUAR PEDAGOGË DHE STUDENTË TË FB – 10 JANAR 2020

EMISIONI “PERSPEKTIVË”, DALLIMI I PROGRAMEVE MËSIMORE, TË FTUAR PEDAGOGË TË FEF – 10 JANAR 2020

Emisioni “Mirëmëngjes”, i ftuar Prof. as. dr. Besnik Skënderasi – 27 Dhjetor 2019

Emisioni “Mirëmëngjes”, i ftuar Msc. Olger Brame – 17 Dhjetor 2019

Emisioni “Mirëmëngjes”, e ftuar Eriona Asabella, specialiste pranë Qendrës së Inovacionit në UNIKO – 11 Dhjetor 2019

Emisioni “Mirëmëngjes”, i ftuar PhD Metin Venxha – 5 Dhjetor 2019 

EMISIONI “PERSPEKTIVË”, I FTUAR REKTORI I UNIKO, PROF. DR. ALI JASHARI – 4 DHJETOR 2019

Emisioni “Mirëmëngjes”, e ftuar prof. as. dr. Irena Nikaj – 21 Nëntor 2019

Emisioni “Mirëmëngjes”, e ftuar znj. Elena Tona – specialiste biblioteke – 13 Nëntor 2019

Emisioni “Mirëmëngjes”, e ftuar dr. Alba Kreka, 5 Nëntor 2019

Emisioni “Mirëmëngjes”, e ftuar prof. as. dr. Ledina Alolli, 29 Tetor 2019

 

Emisioni “Mirëmëngjes”, i ftuar prof. dr. Gjergji Pendavinji, 22 Tetor 2019

Emisioni “Reflex”, i ftuar prof. dr. Ali Jashari, 16 Tetor 2019

Emisioni “Mirëmëngjes”, i ftuar prof. as. dr. Gjergji Mero, 15 Tetor 2019