Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

Sektori i Projekteve Kërkimit Shkencor dhe Botimeve

Sektori i Projekteve Kërkimit Shkencor dhe Digjitalizimit


(CV) Fotjola Stillo – Përgjegjës sektori

(CV) Elena Tona – Specialist për bibliotekën universitare

(CV) Eftiona Bylykbashi – Specialist për botimet

(CV) Elena Simaku – Specialist për projektet