Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

Universitete Publike

1. Universiteti i Tiranes

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Sheshi “Nene Tereza”

Tirane

Rektori : MYNYR KONI

Fax: +355 4 223981

Tel. : +355 4 228402

Web: www.unitir.edu.al

 

2. Universiteti Politeknik

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Sheshi “Nene Tereza”

Tirane

Rektori : ANDREA MALIQARI

Fax: +355 4 227914

Tel: +355 4 227996

Web: www.upt.al

 

3. Universiteti Bujqesor i Tiranes

Kamez, Tirane

Rektori : BAHRI MUSABELLIU

Tel./Fax: +355 4 227804

Web: www.ubt.edu.al

 

4. Universiteti “ Fan S. Noli ”

Korçe

Rektori : Prof. dr.  ALI JASHARI

Tel. & Fax : +355 822 42230
                    +355 822 42580

e-mail: ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com

web : www.unkorce.edu.al

 

5. Universiteti “Aleksander Xhuvani”

Elbasan

Rektori : SKËNDER TOPI

Tel./Fax: +355 54 52593

Tel. : +355 54 52782

E-mail: info@uniel.edu.al

Web: www.uniel.edu.al

 

6. Universiteti “Luigj Gurakuqi”

Shkoder

Rektori : ADEM BEKTESHI

Tel./Fax: +355 22 43747

 

7. Universiteti “Ismail Qemali”

Vlore

Rektori : ROLAND ZISO

Tel.: +355 63 22288

Tel./Fax: +355 63 2 4952

web : www.univlora.edu.al

 

8. Universiteti “Eqrem Çabej”

Gjirokaster

Rektori : BEKTASH MEMA

Tel./Fax: +355 72 63776

Web: www.uogj.edu.al

 

9. Akademia e Arteve

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Sheshi “Nene Tereza”

Tirane

Rektori : KASTRIOT ÇAUSHI

Tel./Fax: +355 4 225488

Web: www.akademiaearteve.edu.al

 

10. Akademia e Edukimit Fizik dhe Sporteve “Vojo Kushi”

Tirane

Rektori : AGRON ÇUKA

Tel./Fax: +355 4 226652

 

11. Universiteti “Aleksandër Moisiu”

Adresa: Lagja 1, Rr. Currilave, Durrës

Rektori : KSEANELA SOTIROFSKI

Tel & Fax: 00355 52 39161 / 62

Website: www.uamd.edu.al