Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

Histori Suksesi / Studentë Ekselent

FAKULTETI I BUJQËSISË

Dep. i Agrobiznesit

Agrobiznes [BA]

Adriatik BACKA
Anxhela DHESPOLLARI
Anxhelo LOLA
Fatbardh ÇAMI
Gramoz BESHELLO
Jehona SALKURTI
Kristi MITACE
Luka GRABOCKA
Oriada ELEZI
Redjona AJAZI
Ronaldo SKËNDERI
Ronaldo TARE
Silvio MUKE
Violent LEKA

Zhvillimi i Integruar Rural [MP]

Adriatik BACKA
Anxhelo LOLA
Denis MANOKU
Fatbardh ÇAMI
Gramoz BESHELLO
Jehona SALKURTI
Kristi MITACE
Oriada ELEZI
Redjona AJAZI
Ronaldo SKËNDERI
Silvio MUKE
Violent LEKA

Dep. i Agroushqimit

AGROUSHQIM [BA]

Alma KAMBO
Anxhelo PALLANI
Emiljano KANANI
Flobert PINDERI
Kejdi HASANI
Klevis BRAHOLLARI
Lian HAJDINI
Nikoleta ZHIDRO
Orgest AGOLLI
Sedmin HAJDËRLLI
Vangjush ÇYREKU

CILËSIA DHE SIGURIA USHQIMORE [MP]

Alma KAMBO
Anxhelo PALLANI
Elona SHEHU
Emiljano KANANI
Enea HABIP
Flobert PINDERI
Irda SALA
Kejdi HASANI
Kleona BIMBLI
Klevis BRAHOLLARI
Ledjana ZAÇELLARI
Lian HAJDINI
Orgest AGOLLI
Sedmin HAJDËRLLI
Spiro MIQELI
Vangjush ÇYREKU

INXHINIERI AGRONOMIKE [BA]

Spiro MIQELI

SHËRBIM VETERINAR [JP]

Dionis DEDE
Jurgen SKËNDERI
Ronaldo STENECI

FAKULTETI I EDUKIMIT DHE I FILOLOGJISË

Dep. Histori-Gjeografisë

“Histori-Gjeografi” (BA)

Kostian Jano

“Master në Histori-Gjeografi” (MP)

Kostian Jano

Dep. i Gjuhëve të Huaja

Gjuha Angleze

Alma Karasaliu
Suela Koça Pici

Mësues i gjuhë angleze

Juliana Çyfeku

FAKULTETI I EKONOMISË

FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE DHE SHKENCAVE HUMANE

FILOZOFI SOCIALE [MSC]

Romina GJONI

FILOZOFI-SOCIOLOGJI [BA]

Romina GJONI

MËSUES PËR ARSIMIN E MESËM NË SHKENCA SOCIALE [MP]

Romina GJONI