Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

Konferenca

U zhvillua ne ambientet e Fakultetit te Edukimit & Filologjise Konferenca Kombetare mbi Reformen e Kurrikules se Arsimit Baze.Ne konference moren pjese Ministri i Arsimit dhe Shkences Prof.dr Myqerem Tafaj,Drejtorja e Institutit te Zhvillimit te Arsimit Dr. Tidita Abdurrahmani,Keshilltarja e MASHT te Kosoves znj.Drita Kadiu, pedagoge te universitetit "Fan S. Noli",mesues dhe drejtues shkollash te profileve te ndryshme ne arsimin baze nga DAR Korce.