Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

Kontakte

Prof. dr. Dhimitri Bello

Rektor
dbello@unkorce.edu.al
+355 822 42230

Dr. Benita Stavre

Zv. Rektore për Shkencën dhe Projektet
bstavre@unkorce.edu.al
+ 355 822 42580

Z. Petrika Petro

Administrator
ppetro@unkorce.edu.al