Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption aligned here

Blog Full Right Sidebar With Frame

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine. I am so happy, my dear friend, so absorbed in the exquisite sense of mere tranquil existence, that I neglect my talents. I should be...
Read More
Në kuadër të Programit Digjital të Evropës (2021-2027) Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë dhe Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit, si institucione bashkëdrejtuese të procesit të integrimit në fushën digjitale, kanë publikuar informacion mbi thirrjet e hapura për aplikim për vitin 2024, si më poshtë: https://akshi.gov.al/thirrje-te-hapura-ne-kuader-te-digital-europe-programme/  ose, https://www.infrastruktura.gov.al/wp-content/uploads/2024/04/Broshura-Thirrjeve-EDIH-DEP_Maj-Qershor24.pdf; Në kuadër të thirrjeve të hapura DEP, ju ftojmë në një sesion informues për t’u njohur mbi këto thirrje. Sesioni Informues do...
Read More
23 prill 2024-Studentë të Fakultetit të Bujqësisë, të cilët po vijojnë praktikat mësimore në kuadër të bashkëpunimit që Universiteti “Fan S. Noli” ka me projektin SRDII-GIZ, Kompania GOPA-AFC GmbH, prej disa ditësh janë duke asistuar procesin e rrallimit në fermat e prodhimit të frutave në rajonin e Korçës. Aktualisht, ata janë duke përcaktuar pemët e kontrollit në pemëtore dhe po kryejnë matje të diametrit të frutave për të përcaktuar kohën...
Read More
SUMMER SCHOOL NË UNIVERSITETIN “ALEXANDRU IOAN CUZA”, IASI, RUMANI Universiteti “Alexandru Ioan Cuza”, Iasi, Rumani shpall thirrjen për aplikim në Programin e Shkollës Verore, Edicioni i 7-të Jassy Summer School. Qëllimi i këtij programi është të ofroje për studentët një  përvojë mësimore akademike dhe socio-kulturore. Fushat në të cilat fokusohet programi janë listuar më poshtë: Shkencat ekzakte Ekonomi Shkenca sociale Industria e turizmit Linku i moduleve: http://www.uaic.ro/en/jassy/ Dokumentet që nevojiten për...
Read More
Western Balkan Fund shpall thirrjen për aplikim për t’u bërë pjesë e Programit të Komunitetit Akademik të Rajonit të Ballkanit Perëndimor. Ky program fton të gjithë studentët e Doktoraturës dhe Doktorët e Shkencave të Ballkanit Perëndimor. Në bashkëpunim me Fondin Ndërkombëtar të Visegrad-it, Western Balkan Fund mbështet, me anë të një skeme granti, kërkimin, shkëmbimin dhe çdo lëvizje tjetër me qëllim rritjen profesionale në një institucion akademik, që ju zgjidhni...
Read More
Faculty: Faculty of Agriculture Partner/Sending Institution: Daugavpils University Erasmus+ Program: Training Mobility Period: March 12– March 18, 2024 Academic year: 2023-2024 In the framework of inter-institutional cooperation and the Erasmus + program, the representatives of the “Daugvapils” University, Department of Sciences Ms. Muza Kirjušina, Ms. Inese Gavarane, Ms. Ilze Kacane and Ms. Dzindra visited “Fan S. Noli” University to complete their scientific research works in cooperation with the academic staff...
Read More
1 2 3 241

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent News

Thirrje të hapura – Programi Digjital i Evropës
24 Prill, 2024By
STUDENTË TË FAKULTETIT TË BUJQËSISË PO ASISTOJNË PRODHUESIT E FRUTAVE NË RAJONIN E KORÇËS NË PROCESIN E RRALLIMIT
23 Prill, 2024By
THIRRJE PËR APLIKIM
19 Prill, 2024By

Recent Works