Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

Filiali Pogradec

Filiali i Universitetit të Korçës në qytetin e Pogradecit u çel në datën 12 tetor 2009.  

Me vendim te MAS -it programet e studimit te celura në filialin e Universitetit "Fan S. Noli" ne qytetin e Pogradecit vazhdojnë per vitin akademik 2014-2015 ne fakultetet e universitetit por ne qytetin e Korces:

  • Administrim Biznesi në Turizem
  • Cikël i Ulët dhe Anglisht në Ciklin Fillor
  • Mësuesi për Arsimin Fillor KL I-VI (Pogradec)

 

INFORMACION

Sekretaria

Nr.Tel: ++355 822 42230