Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

SEZONI I VJESHTËS 2018

SEZONI I VJESHTËS 2019

DATAT E PROVIMEVE TË SEZONIT TË VJESHTËS TË PROGRAMEVE TË STUDIMIT TË CIKLIT TË PARË DHE TË CIKLIT TË DYTË