rektorati@yahoo.com +355 822 42230

#MATURANTËT_ZGJEDHIN UNIKO

PROMO 2021

UNIKO

4 FAKULTETE

Shikoni më poshtë fletëpalosjet e programeve të studimit për secilin fakultet

FAKULTETI I BUJQËSISË

FAKULTETI I EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË

FAKULTETI I EKONOMISË

FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE DHE SHKENCAVE HUMANE

UNIKO 2021

FAKULTETI I BUJQËSISË

Programet e studimit


UNIKO 2021

FAKULTETI I EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË

Programet e studimit


UNIKO 2021

FAKULTETI I EKONOMISË

Programet e studimit


UNIKO 2021

FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE DHE SHKENCAVE HUMANE

Programet e studimit


KONTAKT

Na kontaktoni

Adresa

Shetitorja Rilindasit, Korçë

Email

rektorati@yahoo.com

Telefon

+355 822 42230