Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

Libraria Elektronike

Për të ndihmuar studentët dhe stafin pedagogjik për të patur një akses më të shpejtë në fondin e librave të bibliotekës universiteti  mundesoi  krijimin e Bibliotekes Elektronike.

Per te patur akses ne librarine e saj studentet duhet te rregjistrohen prane bibliotekes te secilit fakultet.