Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

STAFI – KUALIFIKIME

Në Universitetin “Fan S. Noli”, stafi akademik vazhdimisht kualifikohet me grada e tituj shkencore si: “Profesor”, “Profesor i Asociuar”, “Doktor i Shkencave” etj., duke çuar në rritjen e cilësisë së mësimdhënies dhe hulumtimit në Universitet. Përvoja përmbi gjysmëshekullore edukative, stafi akademik i pajisur me grada e titujt të lartë shencorë, si dhe infrastruktura bashkëkohore ka bërë që Universiteti “Fan S. Noli” të ofrojë një mësimdhënie edhe më të avancuar, hulumtim më të thellë dhe këshillim më të specializuar për studentët duke i mirëpërgatitur për tregun e punës. Universiteti “Fan S. Noli” me standarde të larta akademike dhe programe studimi në përshtatje me tregun e punës krijojn një mjedis akademik të pasur dhe dinamik, që kontribuon në zhvillimin e gjithanshëm të studentëve dhe të shoqërisë në tërësi përmes inovacionit dhe zhvillimit të teknologjive të reja. ËSHTË KY ZHVILLIM SIGURIA DHE GARANCIA QË UNIVERSITETI DO TË VAZHDOJË TË JETË NJË QENDËR E RËNDËSISHME E ARSIMIT DHE KËRKIMIT NË RAJONIN E KORÇËS DHE MË GJERË!

VITI 2019

Mitjana Profiri 12.02.2019 (Dr.)

Marenglena Hoxhaj 25.02.2019 (Dr.)

Eljona Milo 23.05.2019 (Dr.)

Denada Olli 02.07.2019 (Dr.)

Marsida Harremi 02.07.2019 (Dr.)

2020

Aida Mosko 25.06.2020 (Dr.)

Jorida Koçibelli 23.11.2020 (Dr.)

2021

Aldona Minga 12.07.2021 (Dr.)

Irena Nikaj 15.09.2021 (Prof. dr.)

Gentisa Furxhi 21.09.2021 (Dr.)

Zhinzela Qyli 15.11.2021 (Dr.)

Edlira Donefski 26.11.2021 (Dr.)

Neli Naco 22.12.2021 (Dr.)

2022

Anjeza Vila 05.04.2022 (Dr.)

Eneida Çifligu 14.10.2022 (Dr.)

Ardian Cerava 28.10.2022 (Dr.)

Erjon Nexhipi 28.10.2022 (Dr.)

Magdalini Vampa 16.11.2022 (Prof. as. dr.)

2023

Adrian Maho 28.04.2023 (Prof.as.dr.)   

Rafail Prodani 14.06.2023 (Prof.as.dr.)  

Edlira Menkshi14.06.2023 (Prof.as.dr.)   

Benita Stavre 04.07.2023 (Prof.as.dr.)

Daniela-Carmen Stoica 14.12.2023 (Prof.as.dr.) 

Adelina Nikoleta Galica (Prundurel) 18.05.2023 (Dr.)

2024

Eris Rusi 30.01.2024 (Prof.as.dr.)

Pirro Icka 02.02. 2024 (Prof. as. dr.)

Eriola Qafzezi 25.03.2024 (Prof.as.dr.)