Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

Veprimtari – Studentet

CEREMONIA E SHPËRNDARJES SË CERTIFIKATAVE TË PJESËMARRJES PËRMBYLLI PUNIMET E AKADEMISË VERORE TË ORGANIZUAR NGA UNIVERISTETI “FAN S. NOLI” NGA DATA 7-17 MAJ 2024

Në datën 17 maj 2024 ceremonia e shpërndarjes së Certifikatave të Pjesëmarrjes mbylli punimet e Akademisë Verore: “Ballkani në rrënjët e studimeve gjuhësore, letrare, historike dhe etnografike” i organizuar nga Universiteti “Fan S. Noli” në bashkëpunim me Universitetin “St. Cyril and St. Methodius”, Veliko Tarnovo, Universitetin “Aristoteli”, Selanik dhe Institutin “Goethe”, Tiranë. Gjatë kësaj ceremonie,...
Read More

STUDENTËT E “LABORATORIT TË DIJES”, UNIVERSITETI “FAN S. NOLI” ZHVILLUAN EDICIONIN V TË  OLIMPIADËS “RROKE SHKENCËN”, ME PJESËMARRJEN E NXËNËSVE TË SHKOLLAVE TË MESME TË QARKUT KORÇË

Nga data 6-11 maj 2024, Universiteti “Fan S. Noli” organizoi Edicionin V të Olimpiadës “Rroke Shkencën”. Janë studentët e “Laboratorit të Dijes”, të cilët me mbështetjen e Universitetit e organizojnë këtë olimpiadë midis nxënësve të shkollave të mesme të qarkut të Korçës me qëllim testimin e njohurive të tyre dhe për krijiminb e urave të...
Read More

STUDENTË TË UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” MORËN PJESË NË FAZËN FINALE TË EDICIONIT V TË LABORATORIT TË DEBATIT UNIVERSITAR

Ilvia Goçi, Roxhels Matraku dhe Xhensila Zacellari ishin studentët që përfaqësun Univeristetin “Fan S. Noli” në Edicionin V të Laboratorit të Debatit Universitar që u zhvillua në datë 7 maj 2024 në Tiranë. Ashtu si edhe në fazat e tjera të debatit Universitar studentët tanë treguan nivel të lartë përgatitjeje, duke bërë sërisht një praqitjeje...
Read More

STUDENTËT E “LABORATORIT TË DIJES”, UNIVERSITETI “FAN S. NOLI” ZHVILLOJNË EDICIONIN V TË  OLIMPIADËS “RROKE SHKENCËN”, ME PJESËMARRJEN E NXËNËSVE TË SHKOLLAVE TË MESME TË QARKUT KORÇË

Nga data 6-11 maj 2024, Universiteti “Fan S. Noli” organizon Edicionin V të Olimpiadës “Rroke Shkencën”. Janë studentët e “Laboratorit të Dijes” të cilët edhe me mbështetjen e Universitetit e organizojnë këtë olimpiadë midis nxënësve të shkollave të mesme të qarkut të Korçës me qëllim testimin e njohurive të tyre, por njëkohësisht edhe për krijimin...
Read More

STUDENTË TË KLUBEVE TË DEBATIT TË UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” MORËN PJESË NË TRAJNIMIN “FORMULIMI I ARGUMENTIT DHE KOMUNIKIMI” NË KUADËR TË PROGRAMIT “DEBATING ECONOMICS” TË JUNIOR ACHIEVEMENT OF ALBANIA

Në datën 27 mars 2024 në kuadër të programit “Debating Economics” të Junior Achievement of Albania, studentë të Klubeve të Debatit, të fakultetit të Ekonomisë me koordinatore pedagogen, dr. Klaudia Lipi dhe student të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, me koordinatore pedagogen, dr. Edlira Xega morën pjesë në trajnimin me temë: “Formulimi i argumentit dhe...
Read More

UNIVERSITETI “FAN S. NOLI” I BASHKOHET NISMËS “SOT NJË FIDAN NESËR NJË PYLL” TË NDËRMARRË NGA SHOQATA “KORÇA ALPIN” NË KUADËR TË DITËS BOTËRORE TË PYJEVE

Pedagogë e studentë të Universitetit “Fan S. Noli” u bënë pjesë aktive në konkretizimin e nismës “Sot një fidan, nesër një pyll’ e ndërmarrë nga shoqata “Korça Alpin” për mbjelljen e mbi 2400 fidanëve në kodrat e qytetit! Veprimtaria u realizua me rastin e Ditës Botërore të Pyjeve (21 mars), e cila ka për qëllim...
Read More

“TURNEU MBARËKOMBËTAR I SPORTIT UNIVERSITAR 2024”- UNIVERSITETI “FAN S. NOLI” PËRMBYLLI ME SUKSES NJË TJETËR VEPRIMTARI SPORTIVE NË BASHKËPUNIM ME FEDERATËN SHQIPTARE TË SPORTIT UNIVERSITAR 

Nga data 26-28 shkurt 2024 u përmbyll me sukses dhe me një pjesëmarrje të jashtëzakonshme “Turneu Mbarëkombëtar i Sportit Univeristar 2024” i organizuar nga Federata Shqiptare e Sportit Universitar në bashkëpunim me Universitetin “Fan S. Noli”. Kjo ngjarje e madhe sportive u mirëprit në Universitetin “Fan S. Noli”, i cili prej disa vitesh ka një...
Read More

REKTORI I UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” PRITI NË NJË TAKIM TË VEÇANTË EKIPIN E VOLEJBOLLIT PËR VAJZA, I CILI U SHPALL PËR HERË TË DYTË KAMPION I KAMPIONATIT UNIVERSITAR QË U ORGANIZUA NGA FSHSU

Në datën 6 shkurt 2024, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello priti në një takim vajzat e ekipit të volejbollit, të cilat u shpallën fituese për herë të dytë në Kampionatin Universitar të Volejbollit që u zhvillua në datat 30-31 janar 2024 në qytetin e Durrësit, midis universiteteve të vendit. Të...
Read More

UNIVERSITETI “FAN S. NOLI” SHPALLET KAMPION PËR HERË TË DYTË I KAMPIONATIT UNIVERSITAR NË VOLEJBOLL PËR FEMRA

Në datat 31 janar-1 shkurt 2024 studentët e Universitetit “Fan S. Noli” dhe pedagogë të tyre morën pjesë në Kampionatin Kombëtar të Sporit Universitar, i cili u zhvillua në qytetin e Durrësit. Universiteti ynë u përfaqësua në këtë kampionat me ekipin e volejbollit-vajza dhe ekipin e futbollit-djem. Ekipi i volejbollit të vajzave u shpall kampion...
Read More