Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

TOEFL – TOEIC ONLINE

Ministria e Arsimit dhe Shkences ka nenshkruar marreveshje bashkepunimi me kompanine S.T.A e cila ka fituar te drejten e zhvillimit te testeve nderkombetare per gjuhen e huaj Angleze dhe Frënge, ne territorin Shqiptar, ne baze te Udhezimit 52, date 03/12/2016….kliko
Per tu rregjistruar ne provimet e testeve nderkombetare "TOEFL – TOEIC" mund te klikoni ne linkun: http://registration.sta-edu.com/