Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption Aligned Here

Blog Full Right Sidebar

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine. I am so happy, my dear friend, so absorbed in the...
Read More
Kohëzgjatja: Viti akademik 2024-2025 Koordinator: Dr. Ermira Jashiku në në bashkëpunim me kolegen nga diaspora, Julie Vullnetari pedagoge e Gjeografisë Humane, pranë Universitetit Southampton, Angli. Përshkrim i projektit: Studim mbi situatën e emigracionit në Bashkinë Devoll. Projekti fokusohet në punën në terren nëpërmjet intevistave, pyetësorëve dhe studimit të situatës aktuale të emigracionit në këtë bashki, si...
Read More
Kohëzgjatja: Viti akademik 2024-2025 Koordinator: Dr. Blerina Çeliku në bashkëpunim me kolegun nga diaspora, Prof. Dr. Genci Capi, ekspert në fushën e Robotikës dhe Inteligjencës Artificiale në Hosei University, Tokyo, Japoni. Përshkrim i projektit: Inteligjenca artificiale ka një përdorim të gjerë në ditët e sotme, në edukim, në fushën e mjekësisë, në teknologjitë e ndryshme ushqimore,...
Read More
AKKSHI- Projekte të përbashkëta kërkimore tekniko-shkencore bilaterale Shqipëri-Kosovë për vitet 2024-2026 Drejtues i projektit: Dr. Elona Kodhel Departamenti i Shkencave Sociale, Fakulteti i SHkencave të Natyrës dhe Shkencave Humane Institucioni partner: Fakulteti Filozofik, Universiteti “Hasan Prishtina”, Prishtinë Kohëzgjatja e projektit: 24 muaj Përshkrimi i projektit:Qëllimi i këtij projekti është të studiojë dhe eksplorojë mënyrën e konceptualizimit të...
Read More
Shpallet thirrja për aplikime për mobilitete për studime në Università del Piemonte Orientale, Itali.  Periudha e mobilitetit parashikohet gjatë semestrit të parë të vitit akademik 2024-2025.  Dokumentet që kërkohen për të aplikuar janë të listuara më poshtë: CV (në gjuhën angleze) Kopje e Pasaportës Marrëveshja për Studime (në anglisht)  Listë notash (në anglisht) Vërtetim studenti  Dëshmi...
Read More
Autoriteti EUropian për Sigurinë Ushqimore (EFSA), Universiteti i Parmës dhe Universiteti Katolik del Sacro Cuore i Piacenzës organizojnë ONLINE Shkollën Verore Parma 2024 “Aplikimet e Sotme dhe Perspektivat e Ardhshme të Inteligjencës Artificiale” në datat 23-25 Shtator 2024. Shkolla synon t’u ofrojë studiuesve dhe profesionistëve në fillim të karrierës mundësinë për të mësuar nga ekspertët në fushën e...
Read More
1 2 3 251