Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

Biblioteka e Fakultetit të Bujqesisë

Biblioteka e Fakultetit ka një fond prej rreth 1400 tituj librash dhe rreth 17 tituj revistash e periodikësh në shqip e gjuhë të huaja.