Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption aligned here

Blog Full Left Sidebar

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine. I am so happy, my dear friend, so absorbed in the...
Read More
Bazuar në urdhërin nr. 356, dt. 11.7.2024 të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, Universiteti “Fan S. Noli” njofton hapjen e programit të të përbashkët të studimit të ciklit të parë “Bachelor” në “Inxhinieri Informatike”. Programi “Bachelor” në “Inxhinieri Informatike” zhvillohet me kohëzgjatje 3 vite akademike (6 semestra), në gjuhën shqipe, me formë studimi me kohë të...
Read More
Në datën 5 korrik 2024, rektori i zgjedhur i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Lorenc Ekonomi, zëvendësrektori për shkencën dhe projektet, prof. as. dr. Benita Stavre dhe zëvendësrektori për mësimin njëherësh edhe Kryetar i Shoqatës Sportive të Universitetit, dr. Arto Adili pritën në një takim të veçantë studentët e ekipit të futbollit, të cilët do...
Read More
Në datën 4 korrik 2024 në Universitetin “Fan S. Noli” zhvilloi punimet workshopi me temë: “Krijimi i një shoqërie gjithëpërfshirëse me fokus pranimin e të rinjve me aftësi të kufizuar në komunitete dhe nxitja e vullnetarizmit te të rinjtë”. Ky takim me pjesëmarrjen e të rinjve nga Këshilli Rinor Vendor dhe studentë vjen në kuadër të...
Read More
Në datën 4 korrik 2024 në Universitetin “Fan S. Noli” u zhvillua një takim prezantues për projektin “ILOFORDIXHITAL”–“Zyra e Ndërmjetësimit Industrial (ILO) për fuqizimin e një rrjeti ndërkufitar të aftësive profesionale dhe sipërmarrëse dixhitale”. Takimin e përshëndetën zëvendësrektori për shkencën dhe projektet, UNIKO, prof. as. dr. Benita Stavre, prof. Danilo Caivano, Universiteti i Barit “Aldo Moro”,...
Read More
Në datën 3 korrik 2024 Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë organizoi një veprimtari në nderim të shkrimtarit të madh Ismail Kadare. Stafi i Universiteti “Fan S. Noli” përcolli në këtë veprimatri kujtime nga jeta dhe vepra e gjeniut të letrave shqipe u mbajt edhe një minutë heshtje duke iu bashkuar ceremonisë shtetëroretë të lamtumirës dhe homazheve të...
Read More
1 2 3 257