Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption Here

Blog Full Both Sidebar

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot, which was created for the bliss of souls like mine....
Read More
Bazuar në urdhërin nr. 356, dt. 11.7.2024 të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, Universiteti “Fan S. Noli” njofton hapjen e programit të të përbashkët të studimit të ciklit të parë “Bachelor” në “Inxhinieri Informatike”. Programi “Bachelor” në “Inxhinieri Informatike” zhvillohet me kohëzgjatje 3 vite akademike...
Read More
Në datën 5 korrik 2024, rektori i zgjedhur i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Lorenc Ekonomi, zëvendësrektori për shkencën dhe projektet, prof. as. dr. Benita Stavre dhe zëvendësrektori për mësimin njëherësh edhe Kryetar i Shoqatës Sportive të Universitetit, dr. Arto Adili pritën në një...
Read More
Në datën 4 korrik 2024 në Universitetin “Fan S. Noli” zhvilloi punimet workshopi me temë: “Krijimi i një shoqërie gjithëpërfshirëse me fokus pranimin e të rinjve me aftësi të kufizuar në komunitete dhe nxitja e vullnetarizmit te të rinjtë”. Ky takim me pjesëmarrjen e të...
Read More
Në datën 4 korrik 2024 në Universitetin “Fan S. Noli” u zhvillua një takim prezantues për projektin “ILOFORDIXHITAL”–“Zyra e Ndërmjetësimit Industrial (ILO) për fuqizimin e një rrjeti ndërkufitar të aftësive profesionale dhe sipërmarrëse dixhitale”. Takimin e përshëndetën zëvendësrektori për shkencën dhe projektet, UNIKO, prof. as....
Read More
Në datën 3 korrik 2024 Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë organizoi një veprimtari në nderim të shkrimtarit të madh Ismail Kadare. Stafi i Universiteti “Fan S. Noli” përcolli në këtë veprimatri kujtime nga jeta dhe vepra e gjeniut të letrave shqipe u mbajt edhe një minutë...
Read More
1 2 3 257