Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Shkurt 2024

Month

Në datat 23 dhe 29 Shkurt 2024 në kuadër të veprimtarive të projektit “Identifikimi i barrierave që ndikojnë në implementimin e ekonomisë rrethore në fermat blegtorale në Shqipëri”, pedagogë të Fakultetit të Bujqësisë, Universiteti “Fan S. Noli” paraqitën rezultatet e studimit në bashkitë e Dibrës dhe të Korçës, me grupet e interesit të përbërë nga...
Read More
Në datat 29 shkurt – 1 mars 2024 u zhvillua në Universitetin e Malit të Zi, në Podgoricë, takimi i parë, kick-off, i projektit Hawking I parë si një iniciativë e frymëzuar nga qëndrueshmëria e Dr. Steven Hawking, projekti HAWKING (Harvesting (digital) Alternation in Ways that Knock-down Inaccessibility of New Generations) synon të revolucionarizojë peizazhin...
Read More
Brochure_mountain_science_enShkarkoje Ambasada Franceze ofron bursë për studentët duke mundësuar pjesëmarrjen në Shkollën  Verore dhe duke ofruar kështu një mundësi unike për qëndrim në Francë gjatë sezonit të verës. Nëpërmjet këtij programi kandidati do të ketë mundësi të zgjerojë njohuritë e tij në marrjën e iniciativave në fushën e tij të studimit dhe të zhvillojë aftësitë...
Read More
Prej disa muajsh studentët e Fakultetit të Bujqësisë, Universiteti “Fan S. Noli” po zhvillojnë praktikat mësimore në biznese frigoriferike që operojnë në rajonin e Korçës. Studentët në bashkëpunim me sipërmarrësit dhe njëkohësisht me mbështetjen e stafit akademik të Universitetit dhe të Programit SRD II, GIZ (nëpërmjet kompanisë konsulente GOPA-AFC GmbH) janë duke kryer vrojtime dhe...
Read More
Nga data 26-28 shkurt 2024 u përmbyll me sukses dhe me një pjesëmarrje të jashtëzakonshme “Turneu Mbarëkombëtar i Sportit Univeristar 2024” i organizuar nga Federata Shqiptare e Sportit Universitar në bashkëpunim me Universitetin “Fan S. Noli”. Kjo ngjarje e madhe sportive u mirëprit në Universitetin “Fan S. Noli”, i cili prej disa vitesh ka një...
Read More
Në datën 22 shkurt 2024 në kuadër të nismës “Edukimi Mediatik në Universitete”, Instituti Shqiptar i Medias dhuroi një sërë titujsh për bibliotekën e Universitetit “Fan S. Noli”, libra që i përkasin fushës së medias dhe edukimit në media. Këto tituj do t`u shërbejnë pedagogëve dhe studentëve të programeve të ndryshme të studimit në fusha...
Read More
Në datën 15 shkurt 2024 rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello dhe drejtues të tjerë të Universitetit morën pjesë në takimet që ministrja e Arsimit dhe Sportit Ogerta Manastirliu zhvilloi me rektorë, dekanë dhe pedagogë të degëve Gjuhë-Letërsi, Matematikë, Shkencat e Natyrës, si dhe të Arsimit Fillor e Arsimit Parashkollor. Në...
Read More
Në datën 15 shkurt 2024 një delegacion i përbërë nga staf akademik dhe studentë të Kolegjit të Sigurisë dhe Mbrojtjes, Tiranë vizitoi Universitetin “Fan S. Noli”. Delegacioni u prit nga zëvendësrektori për mësimin, dr. Arto Adili, i cili i njohu ata me veprimtarinë që zhvillon Universiteti ynë, me programet e studimit, veprimtarinë jashtëkurrikulare etj. Nga...
Read More
Investimet në infrastrukturën e kërkimit shkencor, programi i ri i studimit në “Inxhinieri Informatike”, që do të hapet vitin e ri akademik në bashkëpunim me Universitetin Politeknik të Tiranës, si dhe plani strategjik, që synon profilizimin dhe ndërkombëtarizimin e Universitetit ishin në qendër të vizitës që ministrja e Arsimit dhe Sportit, znj. Ogerta Manastirliu dhe...
Read More
Tashmë studentët e Universitetit “Fan S. Noli” do të kenë mbështetje me shërbime me tarifa të reduktuara ose falas, me Kartën e Studentit. Marrëveshja për Kartën e Studentit për Universitetin “Fan S. Noli” u firmos në datën 9 shkut 2024 nga ministrja e Arsimit dhe Sportit, znj. Ogerta Manastirliu dhe Kryetari i Bashkisë Korçë, z....
Read More
1 2