Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Veprimtari studentore

Category

Në datën 27 maj 2024 u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit midis Këshillit Studentor të Universitetit “Fan S. Noli” dhe Këshillit Studentor të Universitetit “Aleksandër Moisiu”, Durrës. Kjo marrëveshje u arrit nisur nga dёshira pёr tё vendosur lidhje institucionale bashkёpunimi nё interes tё tё dyja palёve me qёllim përfaqësimin e ideve dhe opinioneve të studentëve në...
Read More
Nga data 6-11 maj 2024, Universiteti “Fan S. Noli” organizoi Edicionin V të Olimpiadës “Rroke Shkencën”. Janë studentët e “Laboratorit të Dijes”, të cilët me mbështetjen e Universitetit e organizojnë këtë olimpiadë midis nxënësve të shkollave të mesme të qarkut të Korçës me qëllim testimin e njohurive të tyre dhe për krijiminb e urave të...
Read More
Ilvia Goçi, Roxhels Matraku dhe Xhensila Zacellari ishin studentët që përfaqësun Univeristetin “Fan S. Noli” në Edicionin V të Laboratorit të Debatit Universitar që u zhvillua në datë 7 maj 2024 në Tiranë. Ashtu si edhe në fazat e tjera të debatit Universitar studentët tanë treguan nivel të lartë përgatitjeje, duke bërë sërisht një praqitjeje...
Read More
Nga data 6-11 maj 2024, Universiteti “Fan S. Noli” organizon Edicionin V të Olimpiadës “Rroke Shkencën”. Janë studentët e “Laboratorit të Dijes” të cilët edhe me mbështetjen e Universitetit e organizojnë këtë olimpiadë midis nxënësve të shkollave të mesme të qarkut të Korçës me qëllim testimin e njohurive të tyre, por njëkohësisht edhe për krijimin...
Read More
Pedagogë e studentë të Universitetit “Fan S. Noli” u bënë pjesë aktive në konkretizimin e nismës “Sot një fidan, nesër një pyll’ e ndërmarrë nga shoqata “Korça Alpin” për mbjelljen e mbi 2400 fidanëve në kodrat e qytetit! Veprimtaria u realizua me rastin e Ditës Botërore të Pyjeve (21 mars), e cila ka për qëllim...
Read More
Nga data 26-28 shkurt 2024 u përmbyll me sukses dhe me një pjesëmarrje të jashtëzakonshme “Turneu Mbarëkombëtar i Sportit Univeristar 2024” i organizuar nga Federata Shqiptare e Sportit Universitar në bashkëpunim me Universitetin “Fan S. Noli”. Kjo ngjarje e madhe sportive u mirëprit në Universitetin “Fan S. Noli”, i cili prej disa vitesh ka një...
Read More
Në datën 6 shkurt 2024, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello priti në një takim vajzat e ekipit të volejbollit, të cilat u shpallën fituese për herë të dytë në Kampionatin Universitar të Volejbollit që u zhvillua në datat 30-31 janar 2024 në qytetin e Durrësit, midis universiteteve të vendit. Të...
Read More
Në datat 31 janar-1 shkurt 2024 studentët e Universitetit “Fan S. Noli” dhe pedagogë të tyre morën pjesë në Kampionatin Kombëtar të Sporit Universitar, i cili u zhvillua në qytetin e Durrësit. Universiteti ynë u përfaqësua në këtë kampionat me ekipin e volejbollit-vajza dhe ekipin e futbollit-djem. Ekipi i volejbollit të vajzave u shpall kampion...
Read More
Në datën 29 tetor 2023, Universiteti ‘Fan S. Noli” zhvilloi ceremoninë zyrtare të Lojërave Olimpike “Rroke Sportin-2023” veprimtaria më masive sportive e organizuar ndonjëhere prej tij me pjesëmarrjen e rreth 30 shkollave të Qarkut Korçë. Ceremonia u hap me Himnin Kombëtar, si dhe me disa pjesë të interpretuara nga formacioni muzikor i bandës së qytetit...
Read More
Përfundoi Kampionati Evropian Universitar i Volejbollit i zhvilluar nga data 16-23 korrik në Brage të Portugalisë, në të cilin Shqipëria u përfaqësua nga volejbollistet e Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë. Ekipi i Universitetit “Fan S. Noli” zhvilloi 6 ndeshje në këtë kompeticion, nga të cilat fitoi dy dhe humbi katër. Me rezultatet e fituara në...
Read More
1 2 3 4