Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Veprimtari studentore

Category

Në datën 11 maj 2022, Këshilli Studentor organizoi me gazetarin e njohur shqiptar, Marin Mema, leksionin e hapur për studentët e “Universitetit “Fan S. Noli”:   “Sfidat e vendit përballë ikjes së të rinjve dhe shpopullimit të vendit”. Gjatë këtij takimi studentët zhvilluan edhe një bisedë me gazetarin Mema, duke i bërë atij pyetje të...
Read More
Në muajin maj 2022, Federata Shqiptare e Handbollit zhvilloi një turne në qytetin e Pogradecit, me qëllim promovimin e sportit të handbollit dhe handbeach. Në këtë turne morrën pjesë ekipet e handbollit të qytetit të Librazhdit, Durrësit, Cërrikut si dhe ekipet e handbollit të Universitetit të Tiranës, Universitetit “Aleksandër Xhuvani”, Elbasan dhe të Universitetit “Fan...
Read More
Në datën 6 maj 2022, Albanian University në partneritet me Universitetin “Fan S. Noli”, Canadian University of Technology dhe Kolegji Universitar “Qiriazi” organizuan Konferencën IV Studentore “Inovacion në Inxhinieri, Shkencë dhe Teknologji”. Në këtë konferencë, nga Universiteti “Fan S. Noli” prezantuan punimet e tyre studentët: Desara Hoxha, nga programi i studimit “Teknologji Informacioni”, me temë:...
Read More
Në datën 24 nëntor 2021, në mjediset e Amfiteatrit të Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane ministrja për rininë dhe fëmijët, znj. Bora Muzhaqi zhvilloi një takim me studentë të Universitetit “Fan S. Noli” në kuadër të strategjisë për rininë. Diskutimi u fokusua në çështje të tilla, si: punësimi, arsimi, digjitalizimi, vullnetarizmi, veprimtaria kulturore...
Read More
Në datën 15 nëntor 2021, studentët e Universitetit të Korçës u njohën me Programin Kombëtar të Debatit Universitar, i cili ka për qëllim të fuqizojë të rinjtë që të jenë qytetarë proaktivë, të mirëinformuar, të zotërojnë kompetenca të të folurit në publik etj.  Prezantimin e bëri specialist i Qendrës së Karrierës dhe Alumnit, Universiteti “Fan...
Read More
Në datën 25 tetor 2021, rektori i UNIKO, prof. dr. Dhimitri Bello e drejtues të tjerë të Universitetit dhe të Fakultetit të Edukimit e Filologjisë pritën në takim ekipin e volejbollit të vajzave, i cili u shpall fitues i Kampionatit Kombëtar të Sporteve Universitare 2020-2021 në disiplinën e volejbollit për femra. Rektori i përgëzoi studentet...
Read More
Në datën 6 tetor 2021 në mjediset e Rektoratit u zhvillua “Dita Akademike 2021”. Ceremonia e diplomimit të studentëve u çel me nderimin e Himnit Kombëtar. Në fjalën e hapjes rektori, prof. dr. Dhimitri Bello përshëndeti të pranishmit: studentë, pedagogë, përfaqësues të pushtetit vendor e prindër të ftuar. Duke përgëzuar fillimisht studentët diplomantë për suksesin...
Read More
Në datën 11 qershor 2021, Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë, në vijim të veprimtarive me rastin e themelimit të Universitetit “Fan S. Noli”, zhvilloi konferencën studentore me punime të studentëve të katër departamenteve të tij. Në fjalën e hapjes dekania, prof. as. dr. Jonela Spaho tha se kjo konferencë synon gjithëpërfshijen e studentëve për të...
Read More
Në datën 9 qershor 2021, Fakulteti i Ekonomisë organizoi konferencën studentore me temë: “Sfidat e biznesit në epokën digjitale”, e cila vjen edhe në kuadër të 50-vjetorit të Universitetit “Fan S. Noli”. Konferencën e hapi dekania e FE, prof. as. dr. Ledina Alolli, e cila falënderoi për bashkëpunimin Fakultetin e Ekonomisë dhe Fakultetin e Shkencave...
Read More
1 2 3 4