Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Veprimtari studentore

Category

Në datën 17 maj 2022 në Universitetin “Fan S. Noli” zhvilloi punimet Forumi II Studentor me temë: “Transformimi digjital në kohën e sfidave” organizuar nga departamenti i Menaxhimit i Fakultetit të Ekonomisë dhe departamenti i Informatikës i Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane në bashkëpunim me Kolegjin Universitar Beder dhe Albanian University. Punimet e...
Read More
Në datën 13 maj 2022 në mjediset e Qytezës së Fëmijëve u zhvillua olimpiada e matematikës: “Zgjidhje e zgjuar” për klasat e VII e organizuar nga Qendra Kulturore e Fëmijëve, studentët e departamentit të Matematikës në Fakultetin e Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, Universiteti “Fan S. Noli” dhe të ALUMNI-t. 
Read More
Në datën 11 maj 2022, Këshilli Studentor organizoi me gazetarin e njohur shqiptar, Marin Mema, leksionin e hapur për studentët e “Universitetit “Fan S. Noli”:   “Sfidat e vendit përballë ikjes së të rinjve dhe shpopullimit të vendit”. Gjatë këtij takimi studentët zhvilluan edhe një bisedë me gazetarin Mema, duke i bërë atij pyetje të...
Read More
Në muajin maj 2022, Federata Shqiptare e Handbollit zhvilloi një turne në qytetin e Pogradecit, me qëllim promovimin e sportit të handbollit dhe handbeach. Në këtë turne morrën pjesë ekipet e handbollit të qytetit të Librazhdit, Durrësit, Cërrikut si dhe ekipet e handbollit të Universitetit të Tiranës, Universitetit “Aleksandër Xhuvani”, Elbasan dhe të Universitetit “Fan...
Read More
Në datën 6 maj 2022, Albanian University në partneritet me Universitetin “Fan S. Noli”, Canadian University of Technology dhe Kolegji Universitar “Qiriazi” organizuan Konferencën IV Studentore “Inovacion në Inxhinieri, Shkencë dhe Teknologji”. Në këtë konferencë, nga Universiteti “Fan S. Noli” prezantuan punimet e tyre studentët: Desara Hoxha, nga programi i studimit “Teknologji Informacioni”, me temë:...
Read More
Në datën 24 nëntor 2021, në mjediset e Amfiteatrit të Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane ministrja për rininë dhe fëmijët, znj. Bora Muzhaqi zhvilloi një takim me studentë të Universitetit “Fan S. Noli” në kuadër të strategjisë për rininë. Diskutimi u fokusua në çështje të tilla, si: punësimi, arsimi, digjitalizimi, vullnetarizmi, veprimtaria kulturore...
Read More
Në datën 15 nëntor 2021, studentët e Universitetit të Korçës u njohën me Programin Kombëtar të Debatit Universitar, i cili ka për qëllim të fuqizojë të rinjtë që të jenë qytetarë proaktivë, të mirëinformuar, të zotërojnë kompetenca të të folurit në publik etj.  Prezantimin e bëri specialist i Qendrës së Karrierës dhe Alumnit, Universiteti “Fan...
Read More
Në datën 25 tetor 2021, rektori i UNIKO, prof. dr. Dhimitri Bello e drejtues të tjerë të Universitetit dhe të Fakultetit të Edukimit e Filologjisë pritën në takim ekipin e volejbollit të vajzave, i cili u shpall fitues i Kampionatit Kombëtar të Sporteve Universitare 2020-2021 në disiplinën e volejbollit për femra. Rektori i përgëzoi studentet...
Read More
Në datën 6 tetor 2021 në mjediset e Rektoratit u zhvillua “Dita Akademike 2021”. Ceremonia e diplomimit të studentëve u çel me nderimin e Himnit Kombëtar. Në fjalën e hapjes rektori, prof. dr. Dhimitri Bello përshëndeti të pranishmit: studentë, pedagogë, përfaqësues të pushtetit vendor e prindër të ftuar. Duke përgëzuar fillimisht studentët diplomantë për suksesin...
Read More
1 2 3