Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

“SFIDAT E VENDIT PËRBALLË IKJES SË TË RINJVE DHE SHPOPULLIMIT TË VENDIT”-LEKSION I HAPUR ME STUDENTË TË “UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” NGA GAZETARI I SHQIPTAR MARIN MEMA

Në datën 11 maj 2022, Këshilli Studentor organizoi me gazetarin e njohur shqiptar, Marin Mema, leksionin e hapur për studentët e “Universitetit “Fan S. Noli”:  

“Sfidat e vendit përballë ikjes së të rinjve dhe shpopullimit të vendit”.

Gjatë këtij takimi studentët zhvilluan edhe një bisedë me gazetarin Mema, duke i bërë atij pyetje të ndryshme në lidhje me punën dhe karrierën profesionale.

Leave a Reply