Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

STUDENTËT E DEPARTAMENTIT TË INFERMIERISË NISMË VULLNETARE PËR DHURIMIN E GJAKUT. ATA U BËJNË APEL TË RINJVE DHE KOMUNITETIT: DHURONI GJAK-SHPËTONI JETË!

Leave a Reply