Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Tetor 2021

Month

Në datën 30 tetor 2021 Prefekti i Rajonit të Maqedonisë Perëndimore, z. Giorgios Kasapides shoqëruar edhe nga z. Velissarios M. Papadopulos, Këshilltar personal i zëvendësprefektit, nga Presidenti i Dhomës së Tregëtisë dhe Industrisë, z. Karataglidis Babis etj. u prit në takim nga zëvendësrektorja për projektet dhe shkencën në Universitetin “Fan S. Noli”, dr. Benita Stavre...
Read More
Në datën 28 tetor 2021, stafi i Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë organizoi një takim të veçantë në të cilin drejtues të institucionit, miq e kolegë i kanë shprehur pedagoges së departamentit të Gjuhëve të Huaja, doc. Vasilika Pojani mirënjohjen dhe respektin e tyre për punën e palodhur dhe profesionalizmin e treguar për mbi 25...
Read More
Në datën 26 tetor 2021 në mjediset e Bibliotekës Shkencore, Universiteti “Fan S. Noli”, u zhvillua një takim për dhurimin e librave nga Fondacioni Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF) për Fakultetin Ekonomik dhe Bibliotekën Shkencore të këtij universiteti. Në këtë takim, ku ishin të pranishëm pedagogë të FE, dekania prof. as. dr. Ledina Alolli vlerësoi librat...
Read More
Në datën 26 tetor 2021 në mjediset e Bibliotekës Shkencore, Universiteti “Fan S. Noli”, u zhvillua një takim për dhurimin e librave nga Fondacioni Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF) për Fakultetin Ekonomik dhe Bibliotekën Shkencore të këtij universiteti. Në këtë takim, ku ishin të pranishëm pedagogë të FE, dekania prof. as. dr. Ledina Alolli vlerësoi librat...
Read More
Në datën 25 tetor 2021, rektori i UNIKO, prof. dr. Dhimitri Bello e drejtues të tjerë të Universitetit dhe të Fakultetit të Edukimit e Filologjisë pritën në takim ekipin e volejbollit të vajzave, i cili u shpall fitues i Kampionatit Kombëtar të Sporteve Universitare 2020-2021 në disiplinën e volejbollit për femra. Rektori i përgëzoi studentet...
Read More
Në datën 22 tetor 2021 u zhvillua Programi Kombëtar i Debatit Universitat, i cili ka për qëllim të fuqizojë të rinjtë që të jenë qytetarë proaktivë, të mirëinformuar, të zotërojnë  kompetenca të të folurit në publik, si edhe të marrin pjesë në proceset vendimmarrëse në komunitetin e tyre dhe në jetën publike. Pjesë e këtij...
Read More
Në datat 18-19 tetor 2021, sipas programit të dërguar nga Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë (ASCAL), ekspertët e jashtëm zhvilluan vizita në mjediset e Rektoratit, të Fakultetit të Bujqësisë dhe Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane në kuadër të akreditimit të programeve të studimit Bachelor në “Teknologji Informacioni”; Program Profesional...
Read More
Në datën 18 tetor 2021, Universiteti “Fan S. Noli” zhvilloi ceremoninë tradicionale të fillimit të vitit të ri akademik 2021-2022. Ceremonia nisi me nderimin e himnit tonë kombëtar dhe fjalën e hapjes e mbajti dekania e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, prof. as. dr. Jonela Spaho. Ajo uroi kolegët dhe studentët për një vit të...
Read More
Në datën 15 tetor 2021 departamenti i Edukimit i Universitetit “Fan S. Noli”  zhvilloi Konferencën Shkencore Ndërkombëtare “Early Childhood Education and Care: Challenges and Perspectives” në bashkëpunim me Departamentin e Shkencave të Edukimit të Universitetit “Giovanni Maria Bertin” të Bolonjës. Seancën plenare e drejtoi përgjegjësja e Departamentitit të Gjuhëve të Huaja, phd. Daniela Stoica. Në...
Read More
Në datën 15 tetor 2021 prof. as. dr. Jonela Spaho promovoi monografinë e saj “Kristo Floqi, jeta dhe vepra e tij”. Veprimtaria erdhi si një bashkëpunim i Universitetit “Fan S. Noli”, Bashkisë Korçë dhe Tetarit A. Z. Çajupi. Fillimisht prof. Jonela Spaho falënderoi organizatorët dhe të pranishmit në këtë veprimtari. Ajo u ndal më pas...
Read More
1 2