Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Tetor 2022

Month

Zëvendësrektori për Kërkimin dhe Marrëdhëniet me Jashtë, dr. Benita Stavre theksoi edhe njëherë workshop-i do të mbahet si një qasje më e mirë praktike, duke marrë parasysh Bashkëpunimin Virtual. Kjo qasje lejon transferimin e drejtpërdrejtë të elementeve të përzgjedhur të Mësimit Virtual Bashkëpunues në praktika mësimore të stafit akademik, pjesëmarrës në institucionet e tyre të...
Read More
Në datën 31 tetor 2022, departamenti “Marketing dhe Turizëm” organizoi seminain më temë: “Tendencat në Marketingun e Restorantit. Zhvillimi i një Menu-je Efektive Restoranti”, ku ishte e ftuar profesore Kateryna Fedisova eksperte në konsulencën e biznesit të restoranteve. Pedagogë dhe studentë të FE, si dhe përfaqësues të bizneseve që operojnë në rajonin e Korçës në...
Read More
Në datën 26 tetor 2022 në mjediset e bibliotekës “Kongresi i Manastirit” u prezantua monografia e dr. Benita Stavre “Shqiptarët. Këndvështrime britanike dhe amerikane për Shqipërinë e viteve 1921-1939”. Drejtues të FEF dhe departamentit të Gjuhëve të Huaja, si dhe pedagogët e pranishëm u njohën me vlerësimet e bëra nga tre recensentët: prof. as. dr....
Read More
Në datën 25 tetor 2022 startoi nga Universiteti “Fan S. Noli’ turi i takimeve që Komisioni i Integrimit Evropian ka nisur me të rinjtë, përfaqësues të shoqërisë civile dhe me grupet e interesit për të marë mendime dhe sugjerime, të cilat më pas të përfshihen në politikat e tyre të punës. Të pranishëm në takim...
Read More
Në datën 25 tetor 2022 në mjediset e Bibliotekës së Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua veprimtaria “Diskriminimi në shoqërinë shqiptare-Çështje të ndërgjegjes sociale” organizuar nga departamenti i Edukimit. Takimin e përshëndeti Dekani i FEF, prof. as. dr. Jonela Spaho dhe përgjegjësi i Departamentit të Edukimit, dr. Albina Pajo. Ndërsa prof. dr. Irena Nikaj...
Read More
Në datën 25 tetor 2022 u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunmit midis Univesitetit “Fan S. Noli” dhe Muzeut të Bashkisë së Bukureshtit. Gjatë një takimi të zhvilluar në mjediset e rektoratit drejtues të të dy institucioneve diskutuan mbi mundësitë e bashkëpunimit, duke nënvizuar se qëllimi është në organizimin e projekteve shkencore dhe kulturore; sigurimin e specialistëve...
Read More
Lista-Anetaret-e-Bordit-Shkencor-1Shkarkoje
Read More
Përfundoi Turneu Ndërkombëtar Studentor i Shahut i organizuar nga Universiteti “Fan S. Noli” në bashkëpunim me Federatën Shqiptare të Sportit Universitar. Në mbyllje të këtij kompeticioni u zhvillua ceremonia e ndarjes së çmimeve për fituesit, ku ishin të pranishëm dhe prefekti i Qarkut Korçë, z. Nertil Jole, ekipi organizator, si dhe përfaqësues të universiteteve pjesëmarrëse...
Read More
Në datën 21 tetor 2022, Universiteti “Fan S. Noli” zhvilloi në mjediset e bibliotekës “Thimi Mitko” takimin prezantues për projektin: “Evidentimi dhe hulumtimi i Fondit Albanologjik të bibliotekës publike “Thimi Mitko”, Korçë në funksion të kërkimit shkencor në institucionet e arsimit të lartë”. Ky projekt u fitua nga Universiteti ynë në thirrjet për aplikim për...
Read More
1 2 3