Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

Njoftim për studentët e viteve të dyta

Njoftohen studentët e vitit të dytë të progameve të studimit të ciklit të dytë master “Master Profesional” dhe “Master i Shkencave” se procesi mësimor do të fillojë në datën 24 Tetor 2022.

Suksese për këtë vit akademik!

Leave a Reply