Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Uncategorized

Category

Investimet në infrastrukturën e kërkimit shkencor, programi i ri i studimit në “Inxhinieri Informatike”, që do të hapet vitin e ri akademik në bashkëpunim me Universitetin Politeknik të Tiranës, si dhe plani strategjik, që synon profilizimin dhe ndërkombëtarizimin e Universitetit ishin në qendër të vizitës që ministrja e Arsimit dhe Sportit, znj. Ogerta Manastirliu dhe...
Read More
Agjencia Universitare e Frankofonisë në Evropën Qendrore dhe Lindore, në kuadër të 30-vjetorit të saj, shpall thirrjen për shprehje interesi që synon përmirësimin e cilësisë së formimit gjuhësor për studentët brenda universiteteve.  Thirrja është e hapur deri më 17 mars 2024. Thirrja për shprehje interesi “Zhvillimi i shkencave në frëngjisht në ECO” synon institucionet anëtare...
Read More
Agjencia Universitare e Frankofonisë ka hapur një thirrje për mbështetje për kërkuesit shkencorë frankofonë në Evropën Qendrore dhe Lindore nga data 1 shkurt deri më 31 mars 2024. Për të kontribuar në ndërtimin e Zonës Evropiane të Kërkimit Shkencor dhe për të inkurajuar krijimin e rrjeteve ndërkombëtare të kërkimit frankofon, Agjencia Unviersitare e Frankofonise mbështet strukturimin...
Read More
Në datën 31 janar 2024, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë, prof. dr. Dhimitri Bello, zhvilloi disa takime me drejtuesit e Universitetit “Shën Kirili e Metodi” të Shkupit. Në fillim ai u prit nga dekani i Fakultetit të Filologjisë, prof. dr. Vladimir Martinovski, ku merrnin pjesë zëvendësdekania e këtij fakulteti, prof. dr. Valbona Toska...
Read More
Në datën 6 shkurt 2024, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello priti në një takim vajzat e ekipit të volejbollit, të cilat u shpallën fituese për herë të dytë në Kampionatin Universitar të Volejbollit që u zhvillua në datat 30-31 janar 2024 në qytetin e Durrësit, midis universiteteve të vendit. Të...
Read More
Në datat 31 janar-1 shkurt 2024 studentët e Universitetit “Fan S. Noli” dhe pedagogë të tyre morën pjesë në Kampionatin Kombëtar të Sporit Universitar, i cili u zhvillua në qytetin e Durrësit. Universiteti ynë u përfaqësua në këtë kampionat me ekipin e volejbollit-vajza dhe ekipin e futbollit-djem. Ekipi i volejbollit të vajzave u shpall kampion...
Read More
Objektivat kryesore do të përfshijnë: •             Praktikat më të mira në trajnimet Erasmus + •             Praktikat më të mira në lidhje me  International Credit Mobility •             Përfshirja dhe Diversiteti •             Shërbimet bibliotekare •             Ngjarjet kulturore Detajet rreth programit dhe procesit të aplikimit mund të gjenden në faqen tonë të internetit:  https://www.uom.gr/en/erasmus-office Regjistrimi: Nëse dëshironi të...
Read More
Pjesëmarrësit: Studentët dhe stafi  duhet të jenë  nga fusha e Ndërtimit dhe IT Kredite të dhëna për studentët: 3 ECTS Shpenzimet: Mbështetja individuale e BIP (bursa Erasmus+) mbulon shpenzimet që lidhen me udhëtimin, akomodimin dhe ushqimin. Programi mund të ndiqet : Fizikisht: 22 shkurt – 26 shkurt 2024 Online: 7 shkurt – 8 shkurt 2024...
Read More
Në datën 20 dhjetor 2023 në Universitetin “Fan S. Noli” u zhvillua “Dita Akademike 2023”- Ceremonia e diplomimit të studentëve të Universitetit “Fan S. Noli”. Në këtë ceremoni u nderuan me “Medalje të Artë” 3 studentë, 13 studentë u vlerësuan si “Studentë të Shkëlqyer” dhe mbi 100 studentë të tjerë që mbaruan me mesatare mbi...
Read More
Në datën 20 dhjetor 2023, Senati Akademik dhe Bordi i Administrimit, në një takim të përbashkët, zhvilluan analizën e veprimtarisë mësimore, kërkimore-shkencore dhe financiare për vitin akademik 2022-2023. Në takim ishin të pranishëm Dekanët e Zëvendësdekanët,  përgjegjësat e Njësive Bazë, anëtarë të Njësisë së Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë, si dhe drejtorët e drejtorive të...
Read More
1 2 3 67