Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Tetor 2022

Month

Në datën 20 tetor 2020 gjatë ceremonisë zyrtare në hapje të këtij turneu përshëndeti zëvendësrektori për shkencën dhe projektet në Universitetin “Fan S. Noli”, dr. Benita Stavre, e cila edhe në emër të rektorit, prof. dr. Dhimitri Bello u uroi suksese të rinjve pjesëmarrës në këtë kompeticion. Ajo tha se krahas veprimtarisë akademike, ky universitet...
Read More
One more study visit for the QUADIC consortium was organized in Mitrovica on 20-21 October 2022. QUADIC partners were welcomed by The University Isa Boletini Mitrovica on the 20th of October. In addition, The International Business College (IBC-M) hosted training sessions held on the 21st of October. During training days, participants had the opportunity to learn more...
Read More
PER VITIN AKADEMIK 2022 – 2023 Bazuar ne VKM Nr. 903, date 21.12.2016 “Per percaktimin e kritereve dhe perfitimin e bursave nga fondi i mbeshtetjes studentore per studentet e shkelqyer, studentet qe studiojne ne programe studimi ne fushat prioritare dhe studentet ne nevoje”, njoftojme se: Studentet mund te aplikojne per burse me dokumentacionin vertetues sipas...
Read More
Në datën 26 prill 2022 në mjediset e Bibliotekës Shkencore të Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua një veprimtari, në të cilën u prezantua romani “Kënga e bilbilit” e shkrimtarit bullgar Stefan Ivanov, shqipëruar nga Katerina Bello. Në këtë promovim ishin të pranishëm pedagogë të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, pedagogë të Universitetit “Aleksandër Xhuvani”,...
Read More
In the framework of the ERASMUS+ DAYS, the academic staff and students of the Department of Marketing-Tourism at “Fan S. Noli” University held a meeting for the promotion of the results of one of the packages of the CBHE Erasmus+ project “Virtual Albanian European University Exchange”. During this activity, one of the good practices, implemented...
Read More
Buletini nr. 33 Permbledhja, Buletini nr. 33
Read More
Njoftohen studentët e vitit të dytë të progameve të studimit të ciklit të dytë master “Master Profesional” dhe “Master i Shkencave” se procesi mësimor do të fillojë në datën 24 Tetor 2022. Suksese për këtë vit akademik!
Read More
Në datën 14 tetor 2022, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello, zëvendësrektori për projektet dhe shkencën, dr. Benita Stavre dhe zëvendësrektori për mësimin, dr. Arto Adili zhvilluan një vizitë në Universitetin Aristoteli, Selanik. Atje u pritën nga rektori, prof. dr. Nikos Papaioannou, prof. Kyriazis, Fakulteti i Filologjisë, profesor Papadimitriou, zëvendësdekan i...
Read More
Në datën 17 tetor 2022, Universiteti “Fan S. Noli” zhvilloi ceremoninë tradicionale të fillimit të vitit të ri akademik 2022-2023. Në këtë ceremoni ishin të pranishëm drejtues të Universitetit e stafi akademik, studentë, përfaqësues të pushtetit vendor e institucioneve, komuniteteve fetare etj. Përshëndetën dhe uruan stafin dhe studentët për një vit të mbarë akademik rektori,...
Read More
1 2 3