Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

MBYLLET ME NDARJEN E ÇMIMEVE TURNEU NDËRKOMBËTAR STUDENTOR I SHAHUT

Përfundoi Turneu Ndërkombëtar Studentor i Shahut i organizuar nga Universiteti “Fan S. Noli” në bashkëpunim me Federatën Shqiptare të Sportit Universitar. Në mbyllje të këtij kompeticioni u zhvillua ceremonia e ndarjes së çmimeve për fituesit, ku ishin të pranishëm dhe prefekti i Qarkut Korçë, z. Nertil Jole, ekipi organizator, si dhe përfaqësues të universiteteve pjesëmarrëse nga Maqedonia e Veriut, Greqia, Kosova e Shqipëria.

Fitues u shpallën:

Çmimin I e fitoi Ardit Uruqi nga Universiteti “Hasan Prishtina”, Kosovë.

Çmimin II e fitoi Rafahlia Tsouli nga Universiteti “ Western Macedonia”, Greqi

Çmimin III e fitoi Bardh Avdiu nga Universiteti “Hasan Prishtina” Kosove.

Falënderime për pjesëmarrjen në këtë turne shkojnë për:

Universitetin “St. Kliment Ohridski”, Bitola

Western Macedonia, Florina

“Hasan Prishtina”, Prishtinë

Universiteti i Tiranës

Universiteti Bujjqësor i Tiranës

Universiteti Politeknik i Tiranës

Universiteti “Marin Barleti”, Tiranë

Universiteti “Polis”, Tiranë

Universiteti Mjekesor, Tiranë

Universiteti “Fan S. Noli”, Korçë

Universiteti “Luigj Gurakuqi”, Shkodër

Shkollat e mesme e përgjithshme “Themistokli Gërmenji” dhe gjimnazi me orientim gjuhësor “Faik Konica”, Korçë.

Leave a Reply