Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Tetor 2022

Month

Në datën 13 tetor 2022 Universiteti “Fan S. Noli” në bashkëpunim me Prefekturën e Qarkut, Korçë organizuan veprimtarinë “Sporti korçar ndër vite-Modeli për të dashur sportin”, e cila solli në vëmendje emrat “legjendë” të sportit korçar dhe jo vetëm. Rektori, prof. dr. Dhimitri Bello dhe prefekti i Qarkut të Korçës, z. Nertil Jole përshëndetën të...
Read More
Në datën 13 tetor 2022 në kuadër të ditëve Erasmus+ në Universitetin “Fan S. Noli” u zhvillua  një takim me staf dhe studentë të departamentit Marketing-Turizëm, ku u prezantua projekti VALEU-X i Erasmus+, në të cilin Universiteti merr pjesë prej 3 vitesh. Zëvendësrektorja për projektet dhe shkencën, dr. Benita Stavre tha se ky takim zhvillohet...
Read More
Në datën 12 tetor 2022 u prezantua në Universitetin “Fan S. Noli” projekti “Evidentimi, ruajtja, përmirësimi dhe përdorimi i resurseve gjenetike autoktone të bimëve në rajonin e Korçës” i fituar nga Universiteti “Fan S. Noli” me fondet e ndërkombëtarizimit nga Ministria e Arsimit në bashkëpunim me Universitetin për Biznes dhe Teknologji, Prishtinë. Promovimi i tij...
Read More
Në datën 11 tetor 2022, në mjediset e Qendrës së Informimit u zhvillua një trajnim i thelluar në lidhje me teknikat që specialistët e kësaj qendre përdorin në punën e tyre të përditshme në lidhje me shërbimet që kjo Qendër ofron, si: dokumenta, diplomat, vërtetime të ndryshme, listë notash e shumë shërbime të tjera, për...
Read More
Në datën 11 tetor 2022, Universiteti “Fan S. Noli” mori pjesë në takimin e organizuar nga EBSCO në bashkëpunim me Rrjetin Akademik Shqiptar (RASH) dhe Ministrinë e Arsimit dhe Sportit në kuadër të EBSCO DAY 2022.  Takimi u drejtua nga dr. Arjan Xhelaj, drejtor i Përgjithshëm dhe Kryetar i Bordit Drejtues në RASH-Rrjeti Akademik i...
Read More
Faculty: Faculty of Letters and Faculty of Sciences Partner/Sending Institution: Technical University of Cluj-Napoca – North University of Baia Mare, Romania Erasmus+ Program: Training Mobility Period: July 18, 2022 – July 22, 2022 Academic year: 2021-2022 In the framework of inter-institutional cooperation and the Erasmus + Program, the representatives of the academic and administrative staff...
Read More
1 2 3