Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

Bucharest Municipality Museum do të vizitojë Universitetin “Fan S. Noli” në kuadër të nënshkrimit të marrëveshjes së bashkëpunimit, si dhe për të paraqitur një ekspozitë të zhvillimit të kryeqytetit dhe për të mbajtur disa leksione të hapura me studentët e programit të studimit Histori-Gjeografi.

Leave a Reply