Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Gusht 2022

Month

Host Institution: University of Nueringen-Geislingen, Germany E+ Programme: Teaching Period: May 15– 28, 2022 Academic year: 2021/2022 In the framework of DualAFS project, the University of Nueringen-Geislingen, welcomed the members of the academic staff of “Fan S. Noli” University of Korça, for training and experience exchange. Dr. Dorjan Marku completed his mobility for designing the...
Read More
AKKSHI – Thirrje për aplikim për projekte kombëtare të kërkimit dhe të zhvillimit (PKKSH) për vitin 2022 Drejtues i projektit: Dr. Alba Kreka Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë/ Departamenti i Histori-Gjeografisë Përshkrimi i projektit: Ky projekt synon të bëjë bashkë dy institucione të rëndësishme si Universitetin “Fan S. Noli” dhe Bibliotekën Publike “Thimi Mitko” në...
Read More
Qendra për Informim do të jetë në dispozicion të studentëve dhe të interesuarve të tjerë, duke ofruar një sërë shërbimesh, të cilat deri më sot janë ofruar pranë sekretarive të Fakulteteve përkatëse. Bëhet fjalë kryesisht për veprime administrative si: dokumenta, vërtetime të ndryshme, lista notash e shumë shërbime të tjera, për të cilat studentët mund...
Read More
Bota akademike shqiptare dhe letrat shqipe kanë humbur një nga personalitetet më të njohur, pedagogun, akademikun dhe shkrimtarin Nasho Jorgaqi. Profesor Nasho Jorgaqi “Doctor Honoris Causa” i Universitetit “Fan S. Noli” prej vitesh ishte një ndër bashkëpunëtorët e tij më të ngushtë, duke dhënë kontributin e tij të çmuar në zhvillimin e këtij Universiteti. Në...
Read More
Në datën 18 gusht 2022, një fond prej 176 librash i është shtuar Bibliotekës Shkencore të Universitetit “Fan S. Noli”, nga Fondacioni ALSAR në kuadër të projektit “Libri, dhurata më e çmuar”. Librat, kryesisht të fushës së historisë dhe shkencave sociale, janë në dispozicion të studentëve dhe pedagogëve për t’i ndihmuar ata në punën e...
Read More
AKKSHI – Thirrje për aplikim për për projekte të Infrastrukturës së Kërkimit Shkencor (PIKSH) për vitin 2021 Drejtues i projektit: Dr. Arto Adili Rektorati Përshkrimi i projektit: Projekti synon mbështetjen, përmirësimin dhe modernizimin e infrastrukturës në funksion të kërkimit shkencor me qëllim lehtësimin e proceseve kërkimore dhe rritjen e rezultateve kërkimore në nivel istitucional, krijimin e...
Read More
Rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello mori pjesë në takimin që ministrja e Financave dhe Ekonomisë, znj. Delina Ibrahimaj së bashku me ministren e Arsimit dhe Sportit, znj. Evis Kushi zhvilluan me rektorët e universiteteve publike në vend. Në takim u ndanë mendime për të shtuar mundësitë e bashkëpunimit në dobi...
Read More