Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Mars 2021

Month

Në kuadër të projektit QUADIC–“Quality development of international cooperation and project management”, pjesë e të cilit është edhe Universiteti “Fan S. Noli” i Korçës, u organizua një trajnim tre-ditor me qëllim trajnimin e specialistëve për projektet dhe marrëdhëniet ndërkombëtare, si dhe zhvillimin e aplikacioneve softuerike dhe platformave virtuale për ngritjen e kapaciteteve të stafit në...
Read More
Në datën 26 mars 2021, rektori i UNIKO, prof. dr. Dhimitri Bello dhe rektori i Universitetit të Sporteve në Tiranë (UST), prof. dr. Agron Kasa, nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit midis dy institucioneve.  Gjatë një takimi të zhvilluar midis drejtuesve të të dy universiteteve në mjediset e Rektoratit, u fol për rëndësinë e këtij bashkëpunimi, i...
Read More
Në datën 25 mars 2021, Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, Universiteti “Fan S. Noli”, organizoi veprimtarinë: “Përkujtimi i 200-vjetorit të Revolucionit Grek”. Të pranishëm ishin drejtues të Universitetit “Fan S. Noli”, drejtues të pushtetit vendor dhe institucioneve, pedagogë, studiues shqiptarë dhe të huaj, studentë e të ftuar të tjerë. Në hapje të kësaj...
Read More
Në datën 11 mars 2021, në kuadër të fushatës së informimit u zhvillua në UNIKO “Dita e hapur për maturantët”. Nëpërmjet platformës online, në takim morën pjesë autoritetet drejtuese të UNIKO, pedagogë e studentë, të cilët mirëpritën dhjetra maturantë që u bënë pjesë e tij. Dita e hapur u zhvillua në dy panele. Fillimisht të...
Read More
1 2