Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Tetor 2023

Month

Në datën 30 tetor 2023 u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit midis Fakultetit të Ekonomisë dhe Shoqërisë “Sigal Uniqa Fond Pensioni”. Marrëveshja ka për qëllim rritjen e bashkëpunimit midis Fakultetit të Ekonomisë, Universiteti “Fan S. Noli” dhe shoqërisë “Sigal Uniqa Fond Pensioni” për zhvillimin e praktikave mësimore të studentëve, shkëmbimin e përvojave, promovimin e punimeve shkencore...
Read More
Në datën 30 tetor 2023, në mjediset e Fakultetit të Ekonomisë u zhvillua një takim informues në kuadër të nismës “Parqe të Shëndetshëm, Njerëz të Shëndetshëm” Të pranishëm ishin pedagogë e studentë të Universitetit “Fan S. Noli” kryesisht të programeve të studimit që kanë lidhje me turizmin e gjeografinë, si dhe përfaqësues të Shoqatës ACEG...
Read More
Në datën 30 tetor 2023 në kuadër të Tetorit, muaji i librit u zhvillua veprimtaria letrare me temë: “Kontributi i autorëve korçarë në letërsinë shqiptare” e organizuar nga Shkolla Profesionale Teknike Korçë, departamenti i “Gjuhës dhe Letërsisë”, Universiteti Fan S. Noli”, Biblioteka Publike “Thimi Mitko”, shkolla të arsimit parauniversitar etj. Në këtë takim letrar përgjegjësja...
Read More
Në datën 30 tetor 2023 në kuadër të zbatimit të projektit me teme: “Identifikimi i pengesave që ndikojnë në implementimin e ekonomisë rrethore në fermat blegtorale”, i shpallur fitues nga Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI) u zhvillua në mjediset e Rektoratit të Universitetit “Fan S. Noli” një takim me grupet e interesit,...
Read More
Në datën 29 tetor 2023, Universiteti ‘Fan S. Noli” zhvilloi ceremoninë zyrtare të Lojërave Olimpike “Rroke Sportin-2023” veprimtaria më masive sportive e organizuar ndonjëhere prej tij me pjesëmarrjen e rreth 30 shkollave të Qarkut Korçë. Ceremonia u hap me Himnin Kombëtar, si dhe me disa pjesë të interpretuara nga formacioni muzikor i bandës së qytetit...
Read More
Në datën 27 tetor 2023, Universiteti “Fan S. Noli” i përfaqësuar nga rektori, prof. dr. Dhimitri Bello dhe Universiteti Politeknik i Tiranës, i përfaqësuar nga rektori, prof. dr. Andrea Maliqari nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit ndërinstitucional. Në takimin, ku ishin të pranishëm edhe drejtues të tjerë të dy Universiteteve u theksua rëndësia që ka bashkëpunimi dypalësh...
Read More
Në datën 27 tetor 2023, Fakulteti i Edukimit dhe i Filologjisë, Universiteti “Fan S. Noli” në bashkëpunim me Bashkinë Korçë organizuan në mjediset e Muzeut të Artit Mesjetar veprimtarinë letrare: “Skënder Rusi -Liriku i dhimbjes së bukur”. Kjo veprimtari u organizua në kuadër të “Tetorit – Muaji i letërsisë” dhe nismës “Kërkimi shkencor në letërsi”...
Read More
Folësit do të paraqesin veçoritë kryesore të dy loteve ‘Erasmus Mundus Joint Masters’ dhe ‘Erasmus Mundus Design Measures’ dhe do të ofrojnë këshilla se si të përgatiten dhe dorëzohen propozime. Ky sesion do të zhvillohet në datën 15 nëntor 2023 nga ora 10:00 – 12:30. Të gjithë të interesuarit mund të regjistrohen tek linku i...
Read More
Në datën 26 tetor 2023 pedagogë e studentë të Universitetit “Fan S. Noli” morën pjesë në një takim informues në lidhje me mobilitetet Erasmus + për studentët dhe stafin e Universitetit tonë në Universitetin Politeknik të Orléans, Francë. Takimi u drejtua nga zjn. Alexandra Letourneur, drejtore e Zyrës së Marrëdhënieve Ndërkombëtare në Universitetin Politeknik të...
Read More
Në datën 25 tetor 2023, në kuadër të projektit: “Analiza e riskut ekonomik për bizneset e vogla në qarkun e Korçës dhe roli i dixhitalizimit në fuqizimin e tyre gjatë dhe pas periudhës së pandemisë COVID-19” u zhvillua leksioni i hapur me teme: “Risqet dhe sfidat ekonomike të bizneseve të vogla, si dhe nevoja e...
Read More
1 2 3 4