Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Mars 2023

Month

Në datën 31 mars 2023 zhvilloi punimet Konferenca III Studentore: “Implikimet menaxheriale në modelet e reja të të bërit biznes” e organizuar nga Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti “Fan.S. Noli” dhe Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomike, Albanian University. Fillimisht punimet e kësaj konference i përshëndetën dekanet e dy fakulteteve organizatorë, prof. as. dr. Ledina...
Read More
Në datën 31 mars 2023 në mbyllje të “Pranverës Frankofone 2023”, Aleanca Franceze e Korçës në bashkëpunim me Universitetin “Fan S. Noli”, Bibliotekën Kombëtare dhe Gjimnazin “Raqi Qirinxhi” organizuan një veprimtari të përbashkët, ku u paraqit libri i prof. dr. Aleko Mingës “Homazh për katër ish-liceistë”. Me kontribut të shquar për zhvillimin tonë matematik.  ...
Read More
Në datën 30 mars 2023, departamenti i Gjuhëve të Huaja në Universitetin “Fan S. Noli” zhvilloi tryezën e rrumbullakët me temë: “Përdorimi konkret i sallave kompjuterike në mjediset shkollore të arsimit parauniversitar, për përvetësimin e gjuhëve të huaja (anglisht, gjermanisht, frëngjisht, italisht). Tendenca të reja në mësimdhënien e gjuhës së huaj’’. Të ftuar ishin mësues...
Read More
Në datën 31 mars 2023, organizata e Verifikimit të Fakteve në Shqipëri, “Faktoje”, në kuadër të projektit “Forcimi i Gazetarisë Fakt Verifikuese”, i cili mbështetet nga programi MATRA i Ministrisë së Jashtme të Mbretërisë së Vendeve të Ulta zhvilloi në Universitetin “Fan S. Noli” një trajnim me fokus zbatimin e ligjit për të Drejtën e...
Read More
Gjatë një takimi ku ishin të ftuar pedagogë dhe përfaqësues të pushteti vendor, institucioneve dhe bizneseve të rajoinit të Korçës si bashkëpunëtorët kryesorë të Universitetit, zëvendësrektorja për kërkimin dhe shkencën, dr. Benita Stavre kërkoi bashkëpunimin e tyre në këtë projekt, duke vënë në dukje se objektivi kryesor i tij është rritja e kapaciteteve të universitetit...
Read More
Në datën 25 mars 2023 në mjediset e Universiteti “Fan S. Noli” u zhvillua një tryezë e hapur me temë: “Matematika sot” e organizuar nga departamenti i Matematikës dhe Fizikës, Fakulteti i Shkencave të Natyrës dhe Shkencave Humane. Në këtë takim, ku ishin të pranishëm mësues të arsimit parauniversitar të Qarkut, Korçë përshëndeti edhe prof....
Read More
Në datën 24 mars 2023 në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua trajnimi me temë: “Krijimi dhe përdorimi i enigmave në mësimin e gjuhës” me të ftuar mësues të arsimit parauniversitar në Korçë. Ligjëruese ishte pedagogia e departamentit të Gjuhëve të Huaja, dr. Lindita Kaçani, e cila u ndal në disa nga...
Read More
Në datën 24 mars 2023 në kuadër të bashkëpunimit që ka Universiteti “Fan S. Noli” me shkollat e mesme të qytetit ishin një grup nxënësish të gjimnazit me profil gjuhësor “Faik Konica”, të cilët të shoqëruar edhe nga mësuesja e letërsisë, znj. Entela Petro vizituan mjediset e Bibliotekës Shkencore të Universitetit “Fan S. Noli”. Të...
Read More
Në datën 22 mars 2023, Universiteti “Fan S. Noli” mori pjesë në “Balkan University Center”, Forum i nëntë universiteteve nga Ballkani: “St. Cyril and St. Methodius” University of Veliko Tarnovo, Bullgari; University of Nis, Serbi; University of Craiova, Rumani; University “Namık Kemal”, Tekirdag, Turqi; The International University “G.R. Derzhavin”, Sveti Nikole, Maqedonia e Veriut; The...
Read More
Në datën 21 mars 2023, Fakulteti i Shkencave të Natyrës dhe Shkencave Humane në bashkëpunim me Komitetin Shqiptar të Helsinkit zhvilluan Forumin e hapur me temë: “Të thyejmë së bashku mitin e mosndëshkimit të korrupsionit”. Takimi, ku ishin të pranishëm pedagogë e studentë të këtij Fakulteti u drejtua nga z. Lufti Dervishi, ndërsa fillimisht u...
Read More
1 2 3