Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Shtator 2023

Month

Në datën 29 shtator 2023, përfaqësues të Ambasadës Amerikane në Tiranë ishin në Universitetin “Fan S. Noli”, ku fillimisht u pritën në takim nga rektori, prof. dr. Dhimitri Bello dhe prof. as. dr. Benita Stavre, zëvendësrektor për shkencën dhe projektet. Gjatë këtij takimi u bë prezantimi me znj. Marissa Foti, e cila do të punojë...
Read More
Në datën 29 shtator 2023 u mbajt sesioni shkencor me temë: “Albanologjia, Trashëgimia Kulturore dhe Kërkimi Shkencor” në kuadër të projektit: “Hulumtimi dhe evidentimi i Fondit Albanologjik të Bibliotekës Publike “Thimi Mitko”, një ndër projektet e fituara nga Universiteti “Fan S. Noli”, me mbështetje financiare të Agjencisë Kombëtare të Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI) në...
Read More
Në datën 27 shtator 2023, Administrata Rajonale e Zonave të Mbrojtura, Korçë dhe Universiteti “Fan S. Noli”, në kuadër të Ditës Botërore të Turizmit organizuan një veprimtari promovuese për Zonat e Mbrojtura dhe shtimin e guidave turistike në këto zona. Pjesëmarrës në takim ishin: stafi akademik i departamentit “Marketing-Turizëm”, FE përfaqësues të fushës së turizmit...
Read More
Në datën 26 shtator 2023, në mjedsiet e Universitetit ‘Fan S. Noli” u zhvillua nj ëtakim me fokus projektin: “Aksesueshmëria dhe hulumtimi i arkivave qëndrorë dhe bashkiakë nëpërmjet kërkimit historik dhe vlerësimit turistik”- Krahasimi i rasteve mes Italisë dhe Shqipërisë, ku morën pjesë përfaqësues të institucioneve pjesëmarrëse: CNR (National Research Council) dhe ISEM (Institute of...
Read More
AKKSHI-  Projekteve në Fushën e Kërkimit Shkencor, dhe Inovacionit, në Kuadër të Marrëveshjes Dy-Palëshe me Italinë, për periudhën 2023-2024 Drejtues i projektit: Phd. Metin Venxha Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë i Histori-Gjeografisë, Kohëzgjatja e projektit: 24 muaj Objektivat e Projektit: të rrisë ndërgjegjësimin e shoqërisë për rëndësinë e arkivave dhe të njohë të gjitha fazat e formimit të...
Read More
Në datat 25 dhe 26 shtator 2023, një grup pedagogësh të universitetit “Fan S. Noli” zhvilluan një udhëtim pune në qytetin e Selanikut, Greqi me ftesë dhe mbështetje të Konsullatës së Përgjithshme të Greqisë në Korçë.  Pedagogët u pritën fillimisht në një takim nga zëvendësrektori i Universitetit MACEDONIA të Selanikut, prof. dr. Alexandros Chatzigeorgiou, me të...
Read More
Në datën 22 shtator 2023, grupi i doktorantëve nga Universiteti i Veliko Tarnovo-s, Bullgari vizitoi edhe Fakultetin e Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, ku biseduan me stafin akademik të këtij fakulteti dhe panë nga afër mjediset e tij.\ Prof. Nikolay Kanev diskutoi me doktorantët në lidhje me kërkesat administrative të studentëve për doktoratura në Universitetin...
Read More
Në datën 21 shtator 2023, drejtues e pedagogë të Universitetit “St. Cyril and St. Methodius” të Veliko Tarnovo-s, Bullgari zhvilluan një vizitë zyrtare në Universitetin “Fan S. Noli”, në kuadër të bashkëpunimit ndërinstitucional duke iu bashkuar grupit të doktorantëve, të cilët mbërritën dje në Univesitetin tonë.   Ata u pritën në një takim të veçantë...
Read More
Në datën 20 shator 2023, në Ditën Ndërkombëtare të Sportit Universitar Federata Shqiptare e Sportit Universitar dhe Universiteti “Fan S. Noli” organizuan një takim dhe disa veprimtari me studentët e Universitetit tonë. Në takimin ku ishin të pranishëm pedagogë të programit të studimit “Edukim Fizik dhe Sporte” morën pjesë edhe pëfaqësueset e FSHSU, Prof. Alma...
Read More
Në datën 19 shtator 2023, në kuadër të bashkëpunimit ndërinstitucional rreth 30 doktorantë nga Universiteti St. Cyril and St. Methodius i Veliko Tarnovo-s, Bullgari erdhën në Universitetin “Fan S. Noli”. Në takimin e zhvilluar në mjediset e Rektoratit, grupi i doktorantëve bullgarë u prit nga rektori, prof. dr. Dhimitri Bello, zëvendësrektori për shkencën dhe projektet,...
Read More
1 2