Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Shtator 2017

Month

Deadline: 30 September 2017 Open to: citizens of developing countries Benefits: each award is valued at EUR 28,000​ Description The IMD Future Leaders MBA Scholarships Opportunity is now available for students who want to study in Switzerland. Switzerland has the third highest salary and job security out of all OECD countries. Studying in a country with such a rich pedigree won’t...
Read More
Deadline: 30 September 2017 Open to: citizens of developing countries Benefits: each award is valued at EUR 28,000​ Description The IMD Future Leaders MBA Scholarships Opportunity is now available for students who want to study in Switzerland. Switzerland has the third highest salary and job security out of all OECD countries. Studying in a country with such a rich pedigree won’t...
Read More
Afati i aplikimit: 30 Shtator 2017 Hapur për: shtetas të vendeve në zhvillim Përfitimet: çdo çmim vlerësohet në 28,000 euro Përshkrimi Thirrja për aplikim për Programin e Bursave IMD Future Leaders MBA është tashmë e hapur për studentët të cilët duan të studiojnë në Zvicër. Shkolla e Biznesit IMD është në Lozanë, Zvicër. Ajo është një nga institucionet e...
Read More
Deadline: 1 November 2017 Open to: foreign students Benefits: 1500 CHF per month Description The UNIL Master’s Scholarships are scholarships for excellence awarded exclusively to students who have graduated from a foreign university and whose academic results are of a very high level. UNIL grants around ten scholarships a year. Candidates are made aware of the fact that the sum...
Read More
Deadline: 30 September 2017 Open to: students from developing countries Benefits: EUR 500 per month Description The Government of the Czech Republic offers scholarships within the framework of its Foreign Development Assistance in support of the study of foreign nationals from developing countries at public institutions of higher education in the Czech Republic. These so called Government Scholarships are designed...
Read More
Afati i aplikimit: 1 Nëntor 2017 Hapur për: studentët e huaj Përfitimet: 1500 Franga zviceriane në muaj Përshkrimi Bursat UNIL për programin Master janë bursa të ofruara për studentët që kanë siguruar reazultate të larta gjatë viteve të studimit dhe janë të diplomuar nga një universitet i huaj. Programi i bursave UNIL ofron rreth 10 bursa në vit....
Read More
Applications to join AIESEC Korçë are open! Apply here: bit.ly/JoinAIESECinAlbania
Read More
Kompania NOA, e cila operon prej 19 vitesh në tregun e mikrofinancës, kërkon të punësojë njerëz të talentuar dhe plot pasion, proaktiv, me dëshirë për të hedhur hapat e para të karrierës në NOA, për t’ iu bashkuar një skuadre dinamike.NOA fton të rinj dinamikë, të orientuar drejt arritjes së rezultateve, me dëshirë për të...
Read More
Kompania NOA, e cila operon prej 19 vitesh në tregun e mikrofinancës, kërkon të punësojë njerëz të talentuar dhe plot pasion, proaktiv, me dëshirë për të hedhur hapat e para të karrierës në NOA, për t’ iu bashkuar një skuadre dinamike.NOA fton të rinj dinamikë, të orientuar drejt arritjes së rezultateve, me dëshirë për të...
Read More
Afati i aplikimit: 30 Shtator 2017 Çelur për: studentët nga vendet në zhvillim Bursa: Përfitohet 500 Euro në muaj Përshkrimi Qeveria e Republikës Çeke ofron bursa studimi në kuadër të Ndihamve për Zhvillimin e Jashtëm në mbështejte të studimeve të studentëve të huaj nga vendet në zhvillim, në insitucionet publike të arsimit të lartë në...
Read More
1 2