Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

THIRRJE PËR APLIKIM NË BURSAT KNIGHT-HENNESSY TË UNIVERSITETIT AMERIKAN STANDFORD

Afati i fundit i aplikimit: 27 Shtator 2017
Hapur për: studentë nga të gjitha vendet
Bursa përfshin: financimi i plotë, pagë dhe shpenzime akademike

Përshkrimi

Çdo vit 100 studentë me arritje të larta (50 në vitin e parë) të cilët janë mendimtarë të pavarur, shfaqin dëshirë për tu marrë me udhëheqje në të ardhmen dhe angazhohen me shoqëri civile do të marrin fonde të plota për të ndjekur një arsim pasuniversitar në Universitetin e Stanford.

Kusht paraprak

Ju keni të drejtë të aplikoni në programin Knight-Hennessy Scholars, vetëm nëse paraprakisht aplikoni për t’u regjistruar në një program studimi me kohë të plotë në Universitetin e Stanfordit.  

Fushat e studimit :

 • Ndjekja e çfarëdo lloj diplomë universitare në Stanford, duke filluar nga Doktoraturat në Art, Arsim, Inxhinieri, Shkenca Humanse ose Shkenca Sociale deri në një shkallë profesionale në Biznes, Ligj ose Mjekësi;
 • Ndërtimi i aftësive në udhëheqje dhe komunikim që do t’ju fuqizojnë të punoni nëpër disiplina dhe të gjeni zgjidhje efikase për sfidat komplekse;
 • Studentët që kanë fituar një diplomë Bachelor në vitin 2013 ose më vonë kanë të drejtë të aplikojnë në klasën e pionierëve të Dijetarëve Knight-Hennessy.

Bursa

Financimi i plotë përfshin:

 • Taksa shkollore;
 • Pagesa;
 • Shpenzime akademike; 
 • Mbështetje financiare shtesë në dispozicion.

Si te aplikoni?

 • Aplikimi për pranime dhe dokumentat që dorëzohen janë të listuara më poshtë:
 • Rezyme / CV.; 
 • Dy letra rekomandimi; 
 • Dy ese individuale; 
 • Dorëzimi i videos prezantuese; 
 • Vlerësimi individual

Për të aplikuar dhe informacion të mëtejshëm ju lutem vizitoni faqen zyrtare të https://knight-hennessy.stanford.edu/admission/apply-now?utm_source=ucomm&utm_campaign=pioneer&utm_medium=social&utm_content=apply
 

Leave a Reply