Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

MUNDËSI PUNËSIMI

Kompania NOA, e cila operon prej 19 vitesh në tregun e mikrofinancës, kërkon të punësojë njerëz të talentuar dhe plot pasion, proaktiv, me dëshirë për të hedhur hapat e para të karrierës në NOA, për t’ iu bashkuar një skuadre dinamike.NOA fton të rinj dinamikë, të orientuar drejt arritjes së rezultateve, me dëshirë për të mësuar dhe për t`u rritur profesionalisht të aplikojnë për pozicionin vakant:

–          Oficer Kredie, Dega Korçë

Kërkesat minimale që duhet të ketë kandidati:

1.    Diplomë Bachelor (janë të mirëpritur edhe të sapodiplomuarit);

2.    Aftësi shumë të mira komunikimi;

3.    Entuziast dhe i motivuar;

4.    I gatshëm të punojë në grup por dhe i pavarur.

Më shumë detaje mbi pozicionin dhe përgjegjësitë e punës, do të gjeni bashkëlidhur.

Nëse mendoni se i plotësoni kriteret e mesipërme, dërgoni aplikimin tuaj on line duke plotësuar në linkun http://www.noa.com.al/rekrutime/ formën e aplikimit për pozicionin përkatës. Gjithashtu, mund të dërgoni CV-në tuaj duke cilësuar në subjekt pozicionin për të cilin aplikoni në adresën humanresources@noa.com.al.

Leave a Reply