Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Prill 2017

Month

  ACTIVITIES STUDENTS OF THE HISTORY – GEOGRAPHY PROGRAM DISCOVER NEW DESTINATIONS IN ALBANIA AND KOSOVO DURING THEIR STUDY TRIPS. During May-June 2017, students of the History-Geography program discovered new destinations in Albania and Kosovo during their study trips. Students of the 3rd year stayed in the north of the country in Valbona Valley National...
Read More
Kemi kënaqësinë t’ju informojmë se janë shpallur aplikimet e projektit “In Between?” të këtij edicioni për vitin 2017 Thirrja është hapur për të gjithë kandidatët e moshave 18-25 vjet, përfshirë studentët dhe artistët e pavarur duke përfaqësuar fusha të ndryshme të interesit që mund të konsistojnë në histori, antropologji kulturore, sociologji dhe mes të gjithash...
Read More
DEGA E KURRIKULAVE DHE VLERËSIMIT INSTITUCIONAL Msc. Olger Brame – Kryetar i degës së Kurikulave dhe Vlerësimit Institucional email: olgerbrame@yahoo.com a. Sektori i Mësimit dhe Kurrikulave Msc. Albina Pajo – Specialiste email: albina.pajo@yahoo.com b. Sektori i Sigurimit të Cilësisë dhe Vlerësimit Institucional Msc. Artur Prifti – Përgjegjës email: arturprifti@rocketmail.com Msc. Olger Brame – Anëtar (NjBSC) email: olgerbrame@yahoo.com Msc. Maria Dojçe – Anëtar (NjBSC) email: maria.dojce@gmail.com Prof.as Nikollaq Roshanji –...
Read More
    RREGULLORE PËR ORGANIZIMIN DHE FUNKSIONIMIN E QENDRËS RINORE DHE SPORTIVE TË UNIVERSITETIT  “FAN S. NOLI”     KALENDARI I VEPRIMTARIVE QENDRA RINORE E SPORTIVE 2017-2018 (pdf) (kliko) VEPRIMTARI STUDENTËT E KLUBIT TË VULLNETARËVE NË UNIKO, FESTUAN 1 QERSHORIN ME VOGËLUSHËT E SHTËPISË SË FOSHNJËS “LULET E VOGLA” NË KORÇË Në datën 1 qershor 2018,...
Read More
On December, 19th, 2019 a Cooperation Agreement was signed between the Faculty of Economy, University “Fan S. Noli”, Korçë and the Approved Public Accountant Fatmir Ceci, Korçë.   The purpose of this agreement is to provide to the students of the Faculty of Economy, program of study “Assistant Accountant” the opportunity to conduct the professional practice in...
Read More
We have the pleasure to announce that we have launched the application process for this year’s edition of the In Between? project.  The call is open to all candidates age 18-25, including students and freelancers representing various areas of interest that may include history, cultural anthropology, sociology and audiovisual arts, among others. Participants will be given a unique...
Read More
The Transilvania University of Brasov has just Launched the Transylvanian ACADEMICA Scholarship program (http://www.unitbv.ro/en/academica.aspx), Through Which best Prospective students from non EU or non EEA Countries Will Be awarded based on competition, 10 Scholarships. The Candidates Will yarn in the application form at http://www.unitbv.ro/en/academicaregistration.aspx and Will Submit Their application file via e-mail, at international.office@unitbv.ro, by...
Read More
PRISHTINA INTERNATIONAL SUMMER UNIVERSITY HAS OPENED APPLICATIONS FOR STUDENTS. APPLY NOW! http://unvp.uni-pr.edu/ApplicationOnline.aspx Date/Venue: 3-14 July 2017, Prishtina, Kosovo Deadline of application:  28th of April 2017 
Read More
Në datat: 9-11nëntor 2015, pranë Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua takimi koordinues i radhës i projektit: “ENCHASING ALBANIAN SYSTEM OF QUALITY ASSURANCE IN HIGHER EDUCATION: APPLICATION OF THE PROCESS- AND OUTCOME- BASED METHODOLOGY ” në të cilin morën pjesë përfaqësues të universiteteve partnere në këtë projekt: Universitetit Koblenz Landau, Gjermani. CESIE; Universitetit “Fan S....
Read More
Are you a person under or up to 30-ies? Do you have a business idea? APPLY NOW FOR BEING PART OF THE PROGRAM The business ideas, which will be establish near to the renovated bazaar area, will be considered with priority.  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9YXqRiE18EFTpsm578Gx4o5-N-SUp6HWS3HwBfpQQ3vokkA/viewform?c=0&w=1
Read More
1 2