Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

Apliko për punë në grupe dhe vizita studimore me “In Between?”

Kemi kënaqësinë t’ju informojmë se janë shpallur aplikimet e projektit “In Between?” të këtij edicioni për vitin 2017

Thirrja është hapur për të gjithë kandidatët e moshave 18-25 vjet, përfshirë studentët dhe artistët e pavarur duke përfaqësuar fusha të ndryshme të interesit që mund të konsistojnë në histori, antropologji kulturore, sociologji dhe mes të gjithash në artin audio-vizual. Pjesëmarrësve do t’ju jepet një mundësi e veçantë për të fituar përvojë teorike dhe praktike në dokumentimin e tregimeve gojore për t’u njohur me shekullin e 20-të me anë të bisedave me bashkëkohësit e kësaj periudhe.

I. Edicioni i Verës (1-13 Korrik):

Punë në grupe në Varshavë, Poloni (1-5 Korrik)

Vizita studimore (6-13 Korrik):

  • Berlin
  • Mostar
  • Vojvodina
  • Polish-Lithuanian borderland

Afati i aplikimit për edicionin e verës: 8 Maj 2017

>> Apliko tani

>> Lexo rregulloren


II. Edicioni i Vjeshtës (13-25 Shtator):

Punë në grupe në, Varshavë, Poloni (13-17 Shtator)

Vizita studimore (18-25 Shtator):

  • Rajoni i Liqeneve të Prespës
  • Kufiri Shqiptaro – Malazez
  • Kufiri Hungarez – Rumun
  • Kufiri Spanjoll – Frënng

Afati i aplikimit për edicionin e verës: 17 Korrik 2017

>> Apliko tani

>> Lexo rregulloren

Leave a Reply