Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Janar 2022

Month

Në datën 29 janar 2022, studentët e Vitit II të programit të studimit “Shërbim social”, të Fakultetit të Shkencave të Natyrës dhe Shkencave Humane me nismën dhe me të ardhurat e veta, organizuan një ditë të veçantë për fëmijët e Shtëpisë së Foshnjës “Lulet e vogla”, duke iu dhënë mundësinë të gëzohen dhe të festojnë...
Read More
Në datën 17 janar 2022 në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, departamenti i Gjuhës dhe Letërsisë organizoi një veprimtari për promovimin e monografisë shkencore “Caktuesori në gjuhët e Ballkanit” të pedagoges, dr. Hysnie Haxhillari. Në fjalën e hapjes përgjegjësja e departamentit, prof. as. dr. Anyla Saraçi falënderoi të pranishmit, ndërsa bëri një vlerësim...
Read More
Në datën 15 janar 2022, në ditën e Përkujtimit të Gjenocidit ndaj shqiptarëve në Kosovë, studentët e programit të studimit “Histori-Gjeografi” të Universitetit “Fan S. Noli” iu përgjigjë thirrjes për solidaritet me shqiptarët e Kosovës, duke ndezur qirinj në sheshin para prefekturës Korçë, në shenjë nderimi, respekti e përkujtimi për viktimat e gjenocidit të kryer...
Read More
Në datën 13 janar 2022 në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua një leksion i hapur me temë “Media Literacy në Universitete”, organizuar nga Instituti Shqiptar i Medias me studentë e pedagogë të Universitetit “Fan S. Noli”. Takimin e përshëndeti zëvendësrektorja për shkencën dhe projektet, dr. Benita Stavre, e cila tha se...
Read More
Në datën 10 janar 2022 në kuadër të bashkëpunimit të vazhdueshëm midis Universitetit “Fan S. Noli” dhe Institucionit Financiar NOA sh. a., Korçë u zhvillua një takim në lidhje me praktikat e studentëve pranë këtij institucioni. Në takim ishte i pranishëm z. Romeo Terolli, specialist i Qendrës së Karrierës dhe Alumnit dhe drejtori NOA sh.a...
Read More