Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Buletini

Category

Agjencia Universitare e Frankofonisë ka hapur një thirrje për mbështetje për kërkuesit shkencorë frankofonë në Evropën Qendrore dhe Lindore nga data 1 shkurt deri më 31 mars 2024. Për të kontribuar në ndërtimin e Zonës Evropiane të Kërkimit Shkencor dhe për të inkurajuar krijimin e rrjeteve ndërkombëtare të kërkimit frankofon, Agjencia Unviersitare e Frankofonise mbështet strukturimin...
Read More
Thirrja per botim ne buletinin shkencor 2023Shkarkoje
Read More
Thirrja per botim-ne-buletinin-shkencor-2022Shkarkoje
Read More
Lista-Anetaret-e-Bordit-Shkencor-1Shkarkoje
Read More
Buletini nr. 33 Permbledhja, Buletini nr. 33
Read More
Formulari i ekspertit recensues (Shkarko)
Read More
Template-per-shkrimet-e-Buletinit-te-UNIKO-1Shkarkoje
Read More
1 2