Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Nëntor 2017

Month

VENDIMI I BORDIT TË AKREDITIMIT Shiko të plotë (kliko) (pdf)            CERTIFIKATA E AKREDITIMIT Shiko të plotë (kliko) (pdf)               RAPORTI I VLERËSIMIT TË JASHTËM Shiko të plotë (kliko) (pdf)                       AKREDITIMI I PROGRAMEVE TË STUDIMIT (NË PROCES)
Read More
Programi Global UGRAD është një program i financuar nga Departamentit i Shtetit. i cili jep bursa për studentë të nivelit universitar në 55 vende të botës, studentët caktohen në kolegje dhe universitete në të gjithë Amerikën, ku marrin pjesë në një semestër të nivelit parauniversitar pa diplomë. Bursa mbulon udhëtimin, shkollimin, dhomën, siguracionin për aksidente/sëmundje,...
Read More
PROGRAMI I BURSAVE FRANCEZE TË EKSELENCËS EIFFEL Afati i aplikimit: 12 Janar 2018 Hapur për: studentë nga e gjithë bota Bursa: 1121 EURO në muaj për Programin e Studimit Master dhe 1400 EURO për Doktoraturë   Përshkrimi i thirrjes Programi i Bursave të Ekselencës është krijuar nga Ministria Franceze e Punëve të Jashtme dhe Zhvillimit...
Read More
AKADEMIA E DIMRIT PËR DIPLOMACI DHE MARRËDHËNIE NDËRKOMBËTARE Afati i aplikimit: 30 Nëntor 2017 Hapur për:  të gjithë studentët Data dhe vendi: 08-11 Dhjetor 2017 në Prishtinë, Republika e Kosovës   Përshkrimi Qëllimi i përgjithshëm i këtij kursi do të jetë futja e studentëve në artin e diplomacisë në traditën perëndimore me theks në fillimet e shekullit...
Read More
Studioni me bursë në Universitetin Ndërkombëtar të Budapestit në Hungari CEU Afati i aplikimit: 1 Shkurt 2018 Hapur për: studentët nga çdo vend i botës   PËRSHKRIMI A e keni menduar ndonjëherë të studioni në një komunitet global? I renditur në vend si një nga universitetet më të mira ndërkombëtare në botë, Central European University...
Read More
APLIKO PËR KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE “LEAP SUMMIT” NË ZAGREP, KROACI! Afati: 01 mars 2018 Hapur: për të rinjtë ndërkombëtarë Vendi: 15 -17 mars, 2018, Zagreb, Kroaci   PËRSHKRIM LEAP është një lëvizje globale që bashkon më shumë se 100.000 njerëz në mbarë botën. Është konferenca më e madhe ndërkombëtare për të rinjtë në Evropën Juglindore dhe...
Read More
Fondacioni Konrad Adenauer synon të kontribuojë në ndërtimin e një shoqërie civile e demokratike në Republikën e Shqipërisë, ku gjithësecili respekton të drejtat e bashkëqytetarëve, ku ata që ndihen më të fortë kujdesen edhe për nevojat e më të dobtëve dhe ku çdokush e kupton shtetin si një kornizë mbështetëse, nëpërmjet të cilit çdo individ...
Read More