Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Shkurt 2018

Month

The 4th edition of the legendary and high quality AlbanianSkills Competitions! Saturday 12. May 2018 | Tirana Business Park Graphic Design Competition Photography Competition Software Development Competition Social Media Marketing Competition Web Development Competition General conditions for all competitions You are between 16 and 25 years old (at the date of the competition). You meet...
Read More
Bëhuni pjesë e sensionit informues mbi programin Erasmus+Youth in Action, organizuar nga Sherbimi Kombëtar për Rininë dhe Beyond Barriers – Përtej Barrierave për të mësuar më tepër mbi mundësitë dhe format e aplikimit. Takimi do të zhvillohet ditën e premte, date 16 shkurt 2018 ora 13:00 pranë Qëndrës Rinore Korçë.
Read More
Partnerët në Shqipëri në kuadër të Projektit Leviz Albania organizon Kampet e Demokracisë Vendore.  Kampet do të zhvillohen në datat 19, 20, 21 shkurt 2018, në Korçë (me pjesëmarrjen e të rinjve dhe të rejave nga Qarku Korçë). Kohëzgjatja e programit ditor do të jetë nga ora 10:00 – 15:00. Qëllimi i kampeve është të zhvillojë aftësitë dhe aktivizmin e...
Read More
SEZONI I VJESHTËS 2019 (kliko) » Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane – Viti Akademik 2019-2020 » Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane – Infermeria – Viti Akademik 2019-2020 » Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë – Viti Akademik 2019-2020 » Fakulteti i Ekonomisë – Viti Akademik 2019-2020 » Fakulteti i Bujqësisë – Viti Akademik 2019-2020 » Shko tek grafiku i...
Read More