Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Shkurt 2022

Month

Në datën 28 shkurt 2022 u zhvillua një takim online mes drejtuesve të Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë, rektori, prof. dr. Dhimitri Bello, zëvendësrektori për projektet dhe shkencën, dr. Benita Stavre, dekani i Fakultetit të Bujqësisë, prof. as. dr. Gjergji Mero, përgjegjësi i departamentit të Agronomisë, prof. as. dr. Besnik Skënderasi dhe pedagogu Ardian Çërava....
Read More
Në datën 25 shkurt 2022, në kuadër të marrëveshjeve të bashkëpunimit që aktualisht Universiteti “Fan S. Noli” ka me universitetet italiane, z. Bucci theksoi se edhe qëllimi i vizitës së tij është zgjerimi i këtij bashkëpunimi dhe zhvillimi i hapave konkretë në hapjen e programeve të përbashkëta me diploma të dyfishta, si një politikë kjo...
Read More
Konsorciumi i projektit QUADIC mori pjesë në vizitën studimore të organizuar nga Universiteti i Perugias UNISTRAPG nga data 21 deri më 25 shkurt 2022 në Itali (https://www.unistrapg.it/en). Universiteti “Fan S. Noli” u përfaqësua nga dr. Erinda Papa (koordinatore institucionale e QUADIC) dhe dr. Alma Karasaliu, pedagoge, Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë. Qëllimi kryesor i kësaj...
Read More
Marrëveshja u nënshkrua në datën 25 shkurt 2022 nga titullarët e të dy institucioneve, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello dhe drejtori i Institutit “Konfuci”, z. Erjon Malaj. Gjithashtu gjatë takimit të zhvilluar në mjediset e Rektoratit u fol edhe për bashkëpunim në shkëmbime akademike dhe kulturore në fushat e edukimt,...
Read More
Në datën 25 shkurt 2022 në mjediset e Amfiteatrit të Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane të Universitetit “Fan S. Noli”, u zhvillua një leksion i hapur me temë: “Bioteknologjitë molekulare dhe zgjidhja e mundur e problematikave në Shqipëri” mbajtur nga prof. dr. Ariola (Grazhdani) Bacu, pedagoge në Universitetin e Tiranës me një veprimtari...
Read More
Në datën 23 shkurt 2022, Universiteti “Fan S. Noli” lidhi marrëveshje bashkëpunimi me Agjencinë e Zbatimit të Gjuhës së Republikës së Maqedonisë së Veriut. Marrëveshja u nënshkrua nga titullarët e të dy institucioneve, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello dhe drejtori i AZGJ-së, dr. Ylber Sela gjatë një takimi të zhvilluar...
Read More
Nga data 23-25 shkurt 2022 një përfaqësi e përbërë nga staf akademik dhe administrativ i Universitetit “Neofit Rilski”, Bullgari zhvilloi një vizitë në Universitetin “Fan S. Noli”, Korçë, në kuadër të bashkëpunimit midis dy institucioneve. Fillimisht ata u pritën në takim nga rektori, prof. dr. Dhimitri Bello, zëvendësrektori për projektet dhe shkencën, dr.Benita Stavre dhe...
Read More
Në datën 22 shkurt 2022 departamenti i Shkencave Sociale organizoi në mjediset e Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane një tryezë diskutimi, ku ishin të pranishëm drejtues të institucioneve, me të cilët zhvillohen praktikat profesionale të studentëve të programit të studimit Bachelor në “Administrim dhe Politika Sociale”, programit profesional 2-vjeçar “Shërbim Social” dhe të...
Read More
Konsorciumi i projektit QUADIC mori pjesë në vizitën studimore të organizuar nga Universiteti i Perugias UNISTRAPG nga data 21 deri më 25 shkurt 2022 në Itali (https://www.unistrapg.it/en). Universiteti “Fan S. Noli” u përfaqësua nga dr. Erinda Papa (koordinatore institucionale e QUADIC) dhe dr. Alma Karasaliu, pedagoge, Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë. Qëllimi kryesor i kësaj...
Read More
Në datën 21 shkurt 2022, Biblioteka Shkencore e Universitetit “Fan S. Noli” organizoi një veprimtari informuese me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare, në mjediset e shkollës “Mësonjëtorja e Parë Shqipe” me nxënësit e klasës së katërt A. Gjatë kësaj veprimtarie, të organizuar në formën e një bashkëbisedimi, specialistja e botimeve znj. Eftiona Bylykbashi,...
Read More
1 2