Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Shkurt 2022

Month

Në datën 21 shkurt 2022, Biblioteka Shkencore e Universitetit “Fan S. Noli” organizoi një veprimtari informuese me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare, në mjediset e shkollës “Mësonjëtorja e Parë Shqipe” me nxënësit e klasës së katërt A. Gjatë kësaj veprimtarie, të organizuar në formën e një bashkëbisedimi, specialistja e botimeve znj. Eftiona Bylykbashi,...
Read More
Në datën 18 shkurt 2022 në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua një sesion shkencor me temë: “Kosova- Shtet: Sfida dhe Arritje- Rruga Drejt Pavarësisë” organizuar nga departamenti i Histori-Gjeografisë në bashkëpunim me Universitetin “Hasan Prishtina”, Kosovë dhe me Universitetin e Tiranës. Takimin e hapi zëvendësdekani i FEF, dr. Orjon Ago, ndërsa...
Read More
Në datat 16-17 shkurt 2022 një grup pedagogësh dhe studentësh të Universitetit “Fan S. Noli” të Korçës zhvilluan një vizitë në Kosovë në kuadër të 14-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës një ditë e shënuar për vëllezërit kosovarë dhe për mbarë shqiptarët kudo në botë. Po gjithashtu me këtë rast, grupi i pedagogëve dhe studentëve të...
Read More
Në datën 15 shkurt 2022, Ambasadori i Republikës së Bullgarisë në Shqipëri, z. Momtchil Raychevski zhvilloi një vizitë në Universitetin “Fan S. Noli” të Korçës, ku u prit në takim nga rektori, prof. dr. Dhimitri Bello dhe drejtues të tjerë të institucionit. Fillimisht Rektori falënderoi z. Ambasador për vizitën ndërsa vlerësoi mbështetjen e Ambasadës së...
Read More
Në datën 11 shkurt 2022, maturantë të shkollës së mesme të bashkuar “Bardhyl Pojani” vizituan Universitetin “Fan S. Noli” të Korçës për t`u njohur nga afër me veprimtarinë që zhvillon ky Universitet, programet e studimit dhe në përgjithësi me mundësitë që ai u ofron për të qenë nesër profesionistë të aftë për tregun e punës...
Read More
Në datën 7 shkurt 2022, Ambasadori i BE-së në Shqipëri, z. Luigi Soreca zhvilloi një vizitë në Universitetin “Fan S. Noli” të Korçës, ku u prit fillimisht nga autoritetet drejtuese të tij në mjediset e Rektoratit. Ndërsa i uroi mirëseardhjen, rektori, prof. dr. Dhimitri Bello e njohu z. Ambasador me veprimtarinë që zhvillon Universiteti “Fan...
Read More
Në datën 4 shkurt 2022, në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” studentë të programeve të studimit “Gjuhë dhe Letërsi” dhe “Gjuhë Angleze” morën pjesë në një leksion të hapur me temë  “Një hyrje në analizën e diskursit politik”, i ftuar doktoranti i Universitetit “Aristoteli”, Selanik, Dhionis Guri. Sipas përgjegjëses të Departamentit të Gjuhës dhe...
Read More
Në datat 3-4 shkurt 2022 në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua një seminar hibrid për trajnimin e arsimtarëve të shkollave shqiptaro-greke “Omiros” në Himarë dhe në Korçë me temë “Përqasje didaktike, sociale dhe bihevioriste në shkollën modern”. Pjesëmarrësit janë përshëndetur nga rektori i Universiteit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello, i...
Read More
Në datën 3 shkurt 2022 rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello priti në një takim drejtuesit e rinj të Këshillit Studentor të shpallur pas zgjedhjeve të datës 21 janar 2022. Pasi u njoh me drejtuesit e rinj të Këshillit të Përgjithshëm Studentor, si dhe të Këshillave Studentorë të fakulteteve, Rektori u...
Read More
Në datën 2 shkurt 2022 përfaqësues të Fondacionit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF) zhvilluan një sesion informues për pedagogë, studentë dhe Alumnin e Universitetit “Fan S, Noli”, ku prezantuan portofolin e programit të edukimit. Takimin e përshëndeti fillimisht zëvendësrektori për shkencën dhe projektet, dr. Benita Stavre, e cila njëkohësisht vlerësoi edhe bashskëpunimin që Universiteti ynë ka...
Read More
1 2