Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Prill 2018

Month

A2, kanali televiziv i lajmeve në partneritet ekskluziv me CNN, ka nisur zyrtarisht procesin e rekrutimit të stafit në Shqipëri. Aktualisht, A2 po kërkon të punësojë profesionistë për një sërë rolesh, si gazetarë dhe redaktorë, kameramanë, montazhierë, producentë si dhe profesionistë të tjerë të medias për pozita teknike dhe administrative. Të gjithë kandidatët janë të...
Read More
THE RECTORATE BUILDING OF THE  UNIVERSITY “FAN S. NOLI” IS BUILT AS A NEW BUILDING OF THE UNIVERSITY CAMPUS IN 2017 AND INAUGURATED IN MARCH 2018. IN THIS BUILDING THERE ARE: THE HEADQUARTERS OF THE RECTORATE HALL OF THE ACADEMIC SENATE INNOVATION CENTER UNIVERSITY ARCHIVES ADMINISTRATION OFFICES UNIVERSITY LIBRARY “NOLIAN” CENTER YOUTH AND SPORTS CENTERS...
Read More
DECISION OF ACCREDITATION BOARD Read more (click) (pdf)            CERTIFICATE OF ACCREDITATION Read more (click) (pdf)               EXTERNAL EVALUATION REPORT Read more (click) (pdf)                                              ...
Read More
GODINA E REKTORATIT TË UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” ËSHTE NDËRTUAR SI NJË GODINË E RE E KAMPUSIT UNIVERSITAR, NË VITIN 2017 DHE  U PËRURUA NË MARS TË VITIT 2018.
Read More
Në vazhdimësi të veprimtarive që po zhvillohen në kuadër të Ditës së Europës – 9 maj 2018, Lëvizja Europiane në Shqipëri (EMA) mbështetur nga European Movement International në kuadër të Europe for Citizens Programme i Bashkimit Europian, ka kënaqësinë të hapë thirrjen për Konkursin e Artikullit më të Mirë 2018: Mesazhi im për Europën Unë...
Read More
• Choose from 15 academic courses, • Earn an international recognized certificate, • Live in the capital of Kosova, • Travel around Kosova,  • Learn more about local culture, • Make lasting friendships and • Experience different social activities. Deadline: 27th of April 2018 Apply here: http://unvp.uni-pr.edu/
Read More
Lëvizja Europiane në Shqipëri (EMA) organizon, në kuadër të muajit të Evropës, me mbështetjen e European Movement International dhe Programit Europe for Citizens, mbështetur nga Bashkimi Evropian, Modelin Simulues të Institucioneve të BE-së 2018. Ftohen të gjithë studentët e Universiteteve publike dhe private të bëhen pjesë e veprimtarisë. Qëllimi i kësaj iniciative është rritja e...
Read More
Kontrolli i Lartë i Shtetit do të hapë dyert për 12 praktikantë, të cilët do të zhvillojnë pranë këtij institucioni praktikën mësimore (internship) 6-mujore (në periudhat 20 prill 2018 – 30 korrik 2018 dhe 1 shtator 2018 – 15 nëntor 2018), sipas modeleve anglo-saksone të marrëdhënies së para-punësimit Universitet – Institucion Publik. Ky mësim, i...
Read More