Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Mars 2024

Month

Në datën 29 mars 2024, Ambasadori i Republikës së Rumanisë në Shqipëri, z. Octavian Serban vizitoi Universitetin “Fan S. Noli” me rastin e 110-vjetorit të marrëdhënieve të pandërprera diplomatike midis Rumanisë dhe Shqipërisë, Ambasadori u prit në takim nga zëvendësrektori për mësimin, dr. Arto Adili, dhe dekanët e katër fakulteteve: prof. as. dr. Gjergji Mero,...
Read More
Në datën 29 mars 2024 në mjediset e  Fakulteti të Ekonomisë,  Universiteti “Fan S. Noli” mirëpriti takimin e zhvilluar në kuadër të projektit “Strengthening university autonomy and increasing accountability and transparency of Western Balkan Universities”, ku ishin të pranishëm përfaqësues të universiteteve partnere në këtë projekt. Gjithashtu, në këtë takim ishin të ftuar autoritetet drejtuese...
Read More
Shpallet thirrja për aplikime për mobilitete për studime në Universitetin “Aristoteli”, Selanik. Periudha e mobilitetit parashikohet gjatë semestrit të parë të vitit akademik 2024-2025. Dokumentet që kërkohen për të aplikuar janë të listuara më poshtë: Foto (version dixhital) Marrëveshja për Studime (në anglisht) e nënshkruar vetëm nga Universiteti juaj; CV (në gjuhën angleze) Listë notash...
Read More
Akademia e Shkencave të zbatuara, Beograd, Serbi shpall thirrjen për aplikime për mobilitete mësimdhënie/trajnimi në kuadër të programit Erasmus+ KA171. Periudha e mobilitetit parashikohet gjatë semestrit të dytë, viti akademik 2023-2024. Dokumentet që nevoijten për aplikim janë të renditura më poshtë: Formulari i aplikimit Erasmus+ https://assb.edu.rs/wp-content/uploads/2024/03/LINK-1-Erasmus_Staff_Application_Form-INCOMING-2.docx CV (Europass) Vërtetim pune nga Universiteti dhe aprovim për...
Read More
Në datën 27 mars 2024 në kuadër të programit “Debating Economics” të Junior Achievement of Albania, studentë të Klubeve të Debatit, të fakultetit të Ekonomisë me koordinatore pedagogen, dr. Klaudia Lipi dhe student të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, me koordinatore pedagogen, dr. Edlira Xega morën pjesë në trajnimin me temë: “Formulimi i argumentit dhe...
Read More
E+ Programme: Student Host Institution: Daugavpils University, Latvia Period: February 2024 – June 2024 Academic year: 2023-2024 My experience as an Erasmus+ student My name is Kristi Gjoni, 26 years old, I am studying Biology-Chemistry, Master degree at  “Fan S. Noli” University of Korça, Albania and now I am attending studies at the University of...
Read More
E+ Programme: Student Host Institution: Daugavpils University, Latvia Period: February 2024 – June 2024 Academic year: 2023-2024 The story of my experience as an Erasmus+ student in Latvia My name is Jorgji Mançi and I am studying Biology-Chemistry in the second year of master’s degree at “Fan S. Noli” University, Albania. This semester, I have...
Read More
Akademia e Shkencave të zbatuara, Beograd, Serbi shpall thirrjen për aplikime për mobilitete mësimdhënie/trajnimi në kuadër të programit Erasmus+ KA171. Periudha e mobilitetit parashikohet gjatë semestrit të dytë, viti akademik 2023-2024. Dokumentet që nevoijten për aplikim janë të renditura më poshtë: Formulari i aplikimit Erasmus+ https://assb.edu.rs/wp-content/uploads/2024/03/LINK-1-Erasmus_Staff_Application_Form-INCOMING-2.docx CV (Europass) Vërtetim pune nga Universiteti dhe aprovim për...
Read More
Rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello zhvilloi një takim koordinues me autoritete të Universitetit Bujqësor të Plovdivit, Bullgari. Takim me rektoren, prof. assoc. Borjana Ivanova, dekanin e Fakultetit të Ekonomisë, Dimo Atanasov dhe të tjerë përfaqësues të këtij Universiteti. Në qendër të bisedimeve ishte koordinimi i mëtejshëm në kuadër të programit...
Read More
Në datat 21-26 mars 2024 në Kielce, Poloni u zhvillua Shkolla II Dimërore e ASECU Youth. Universiteti “Fan S. Noli” u përfqësua në këtë veprimtari nga studentë dhe pedagogë të Fakultetit të Ekonomisë. 50 studentë dhe studiues nga 10 vende të ndyshme u bënë pjesë e diskutimeve rreth temës bosht të veprimtarisë për zhvillimin e...
Read More
1 2 3 4